Nieuwe ballen en hesjes voor het G-team

19 Mei 2018 / Redactie / Algemeen

Als onderdeel van de actie 'doelpuntenpot', zoals u vast heeft zien hangen in de kantine, doneert het eerste elftal per 10 sponsoren EUR 250,00 aan een goed doel binnen de vereniging.

In samenwerking met onze trouwe kledingsponsor Acerbis heeft het G-elftal 10 nieuwe ballen en hesjes ontvangen.

Deze zijn direct in gebruik genomen tijdens de clinic op woensdag 2 mei, die verzorgd werd door 4 spelers van ons eerste elftal.

Onder leiding van Frans Koornberg, Jan-Jurriën Hop, Pernelly Biya en Thomas Vossebelt hebben de jongens een pittige training afgewerkt. De keepers begonnen onder leiding van Frans aan een keeperstraining. Met de veldspelers werd aan hun techniek gewerkt door het maken van veel verschillende acties. Vervolgens een afwerkvorm, waarin de nieuwe ballen goed getest werden.

Als afsluiter volgende de partijspel, waarin ook de nieuwe hesjes gebruikt konden worden! Zo werden de jongens op tijd klaargestoomd voor de laatste loodjes richting het kampioenschap in hun competitie die ze vandaag hebben binnengehaald !!

 

G1 training

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief