Jaime Bruinier verlengt, Sam Doeve vertrekt bij VVOG

22 April 2018 / Algemeen

Jaime Bruinier is ook volgend seizoen in dienst van VVOG, hij heeft zijn contract met een jaar verlengd. Daarnaast verlaat Sam Doeve de Strokel, hij heeft een contract getekend bij Swift.

Bruinier (30) is bezig aan zijn derde seizoen bij VVOG. In het verleden speelde hij onder andere bij Vitesse, Sparta en AGOVV. Dit seizoen was hij lang geblesseerd, maar de laatste weken is hij weer een belangrijke schakel in het team van Hennie in ’t Hof.

Sam Doeve (29) vertrekt daarnaast bij de Groen Witten. De centrale middenvelder maakte deze zomer voor de tweede keer de overstap naar De Strokel. Hij speelde in 2009 al bij VVOG en vertrok in 2014 naar Huizen. Hij kwam in de zomer terug, maar vertrekt na een seizoen naar Swift.

De Technische Commissie is blij met de contractverlenging van Bruinier en wenst hem veel succes in het komende jaar. Daarnaast wenst de TC Sam Doeve ook veel succes bij zijn nieuwe uitdaging in Amsterdam.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief