JO11 clinic door spelers van VVOG 1

9 April 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Dinsdag 27 maart stond er alweer een  clinic  voor onze VVOG jeugd op het programma. Deze keer voor alle elftallen van de JO11. De spelers van het eerste hadden wederom deze clinic prima voorbereid, onder aanvoering van Jan Jurrien Hop.

Alle elftallen van de JO 11 waren vertegenwoordigd en het werd het een zeer goed bezochte  clinic. De spelers en speelsters hoefden niet in groepjes verdeeld, want alle teams konden bij en met elkaar de clinic uitvoeren. Op het veld kreeg men een uitleg van de spelers van de eerste selectie en werden alle oefeningen enthousiast uitgevoerd. Het was een mooie avond  vol leerzame momenten en vooral veel voetbal plezier.

Na de oefeningen en de gezamenlijke groepsfoto werd een ieder weer verwelkomd in de kantine. Daar werd de jeugd van JO11 getrakteerd op een welverdiende versnapering.

Alweer  een zeer geslaagde avond voor onze VVOG-familie.

 

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Lees bericht

17 april zijn de velden 1 t/m 4 niet bespeelbaar tot 17:00 uur

15-04-2019

Woensdag 17 april is er wederom het schoolvoetbal.

Nieuwsoverzicht Archief