JO11 clinic door spelers van VVOG 1

9 April 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Dinsdag 27 maart stond er alweer een  clinic  voor onze VVOG jeugd op het programma. Deze keer voor alle elftallen van de JO11. De spelers van het eerste hadden wederom deze clinic prima voorbereid, onder aanvoering van Jan Jurrien Hop.

Alle elftallen van de JO 11 waren vertegenwoordigd en het werd het een zeer goed bezochte  clinic. De spelers en speelsters hoefden niet in groepjes verdeeld, want alle teams konden bij en met elkaar de clinic uitvoeren. Op het veld kreeg men een uitleg van de spelers van de eerste selectie en werden alle oefeningen enthousiast uitgevoerd. Het was een mooie avond  vol leerzame momenten en vooral veel voetbal plezier.

Na de oefeningen en de gezamenlijke groepsfoto werd een ieder weer verwelkomd in de kantine. Daar werd de jeugd van JO11 getrakteerd op een welverdiende versnapering.

Alweer  een zeer geslaagde avond voor onze VVOG-familie.

 

Lees bericht

Speelschema Acerbis Oliebollentoernooi

19-12-2018

Op 29 december zullen er maar liefst 19 teams strijden om de fel begeerde halve finale plekken.

Lees bericht

Overheerlijke oliebollen te koop tijdens oliebollentoernooi

18-12-2018

Op 29 december worden ze weer gebakken, die overheerlijke VVOG oliebollen en appelflappen. Koop ze voor jezelf, voor familie, voor oudjaarsavond, maar vooral ook voor VVOG ! Vooraf bestellen kan bij Jan Jansen.

Lees bericht

Onze stewards actief bij Go Ahead Eagles

17-12-2018

Vrijdag 7 december was er een afvaardiging van VVOG stewards bij Go Ahead Eagles te gast.

Nieuwsoverzicht Archief