JO11 clinic door spelers van VVOG 1

9 April 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Dinsdag 27 maart stond er alweer een  clinic  voor onze VVOG jeugd op het programma. Deze keer voor alle elftallen van de JO11. De spelers van het eerste hadden wederom deze clinic prima voorbereid, onder aanvoering van Jan Jurrien Hop.

Alle elftallen van de JO 11 waren vertegenwoordigd en het werd het een zeer goed bezochte  clinic. De spelers en speelsters hoefden niet in groepjes verdeeld, want alle teams konden bij en met elkaar de clinic uitvoeren. Op het veld kreeg men een uitleg van de spelers van de eerste selectie en werden alle oefeningen enthousiast uitgevoerd. Het was een mooie avond  vol leerzame momenten en vooral veel voetbal plezier.

Na de oefeningen en de gezamenlijke groepsfoto werd een ieder weer verwelkomd in de kantine. Daar werd de jeugd van JO11 getrakteerd op een welverdiende versnapering.

Alweer  een zeer geslaagde avond voor onze VVOG-familie.

 

Lees bericht

Pupil van de week Bram Martens

19-04-2018

Tijdens de wedstrijd VVOG - Magreb'90 is Bram Martens van VVOG JO9-4 pupil van de week. Hij stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Lees bericht

Ajax komt naar Harderwijk!

17-04-2018

Trainen als een echte Ajacied?

1 mei kan dat!

Lees bericht

Status nieuwbouw plannen

16-04-2018

Het is inmiddels weer geruime tijd geleden dat de presentaties voor de leden en sponsoren zijn gegeven. We hebben veel positieve reacties op het voornemen tot nieuwbouw ontvangen. Regelmatig komt de vraag hoever we inmiddels zijn gevorderd in het proces.

Nieuwsoverzicht Archief