JO11 clinic door spelers van VVOG 1

9 April 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Dinsdag 27 maart stond er alweer een  clinic  voor onze VVOG jeugd op het programma. Deze keer voor alle elftallen van de JO11. De spelers van het eerste hadden wederom deze clinic prima voorbereid, onder aanvoering van Jan Jurrien Hop.

Alle elftallen van de JO 11 waren vertegenwoordigd en het werd het een zeer goed bezochte  clinic. De spelers en speelsters hoefden niet in groepjes verdeeld, want alle teams konden bij en met elkaar de clinic uitvoeren. Op het veld kreeg men een uitleg van de spelers van de eerste selectie en werden alle oefeningen enthousiast uitgevoerd. Het was een mooie avond  vol leerzame momenten en vooral veel voetbal plezier.

Na de oefeningen en de gezamenlijke groepsfoto werd een ieder weer verwelkomd in de kantine. Daar werd de jeugd van JO11 getrakteerd op een welverdiende versnapering.

Alweer  een zeer geslaagde avond voor onze VVOG-familie.

 

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief