Twee nieuwe vriendsponsoren en een nieuwe bordsponsor

10 April 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG business club zit niet stil en heeft twee nieuwe vriendsponsoren aan zich kunnen binden die VVOG een warm harte toedragen.

De Badzaak en Tomassen Reclame worden dan ook van harte welkom geheten bij onze business club.

Bij De Badzaak, Badkamers & Zo kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een complete badkamer, een losse kraan of douchecabine. In de showroom aan de Lorentzstraat kunt u verschillende badkameropstellingen voor elk budget bekijken. 

Tomassen Reclame is een reclamebedrijf op het gebied van alle vormen van binnen- en buitenreclame en ontwerpen van online- en offline producten (stickers) en bevindt zich in de Reaumurstraat.

Primera Tweelingstad verwelkomen wij als nieuwe bordsponsor. Bij Primera Tweelingstad aan de Nassaulaan kun je onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Wij hopen, dat deze bedrijven zich snel thuis zullen voelen bij VVOG.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief