Paaseieren zoeken op 2e Paasdag weer een groot succes

2 April 2018 / Redactie / ZAVO

Het is een traditie van onze suppotersvereniging ZAVO om op 2e paasdag alle kinderen van de vereniging uit te nodigen voor het Paaseieren zoeken. Dolfijnen, Orka's en leden van andere teams waren van de partij en alle deelnemers vielen in de prijzen.

Met een mooie opkomst en prima weersomstandigheden  kunnen we weer spreken van een geslaagd evenement. Maandag 2e Paasdag om 10.00 uur werd door voorzitter Sjaak Bouwmeester het starschot gegeven en kon het zoeken beginnen. Naast de vele gekleurde eieren waren er ook 3 gouden eieren verstopt. De vinders hiervan kregen een mooie prijs. Daar bleef het niet bij want er waren ook prijzen voor de kinderen die de meeste eieren hadden gevonden en de mooiste kleurplaten.
De ZAVO had uiteindelijk voor iedereen deelnemer een mooie prijs.  Er was volop gratis limonade, koffie en thee met cake en manden vol chocolade eitjes voor alle aanwezigen.
Kortom een gezellige kantine vol blije kinderen, enthousiaste ouders en een tevreden organisatie. Aan het einde werd er nog een groepsfoto gemaakt.
We kunnen met trost weer terug kijken op een geslaagde ochtend. Namens de vereniging danken we de bestuurders van de ZAVO voor de goede organisatie en Jan Jansen voor zijn inzet in de kantine.

Tot volgend jaar!!!

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Nieuwsoverzicht Archief