Jeffrey Arends naar DFS

9 Maart 2018 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na drie seizoenen verlaat Jeffrey Arends VVOG. De nijvere en pijlsnelle vleugelaanvaller heeft besloten om dichter bij huis te gaan voetballen. Vanaf komend seizoen verdedigt hij de kleuren van sv DFS uit Opheusden, dat momenteel uitkomt in de Hoofdklasse B. De aanvaller uit Ede vond het niet eenvoudig om zijn keuze te maken: “VVOG is een hele mooie club. Ik heb me hier de afgelopen drie jaar erg thuis gevoeld. Het eerste jaar direct gepromoveerd en daarna twee mooie seizoenen in de 3e divisie zaterdag met een hele hechte groep. Ik wil iedereen binnen VVOG hiervoor bedanken en zal er alles aan doen om het seizoen ook mooi af te sluiten!”

De TC van VVOG bedankt Jeffrey alvast voor zijn inzet en passie voor de groen-witten en wenst hem nog een mooi seizoenseinde bij VVOG.

Lees bericht

Stephan de Bruin volgend seizoen nieuwe trainer van de JO17-1

18-03-2018

Vanaf komend seizoen is Stephan de Bruin de nieuwe trainer van VVOG JO17-1. De trainer tekent voor één jaar op de Strokel. 

 

Lees bericht

Afgelastingen voor Dolfijntjes, Orca's, JO8, JO9 en JO11

16-03-2018

Voor zaterdag 17 maart heeft de KNVB alle wedstrijden voor de leeftijdscategorieën t/m 11 jaar afgelast. Dit vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Ook de training van de Dolfijntjes en de Orca's is afgelast.

Lees bericht

Gerrit Roelofsen overleden

16-03-2018

Ons bereikte het droeve bericht dat op 15 maart Gerrit Roelofsen op 76 jarige leeftijd is overleden.

Nieuwsoverzicht Archief