Jeffrey Arends naar DFS

9 Maart 2018 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na drie seizoenen verlaat Jeffrey Arends VVOG. De nijvere en pijlsnelle vleugelaanvaller heeft besloten om dichter bij huis te gaan voetballen. Vanaf komend seizoen verdedigt hij de kleuren van sv DFS uit Opheusden, dat momenteel uitkomt in de Hoofdklasse B. De aanvaller uit Ede vond het niet eenvoudig om zijn keuze te maken: “VVOG is een hele mooie club. Ik heb me hier de afgelopen drie jaar erg thuis gevoeld. Het eerste jaar direct gepromoveerd en daarna twee mooie seizoenen in de 3e divisie zaterdag met een hele hechte groep. Ik wil iedereen binnen VVOG hiervoor bedanken en zal er alles aan doen om het seizoen ook mooi af te sluiten!”

De TC van VVOG bedankt Jeffrey alvast voor zijn inzet en passie voor de groen-witten en wenst hem nog een mooi seizoenseinde bij VVOG.

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief