Jeffrey Arends naar DFS

9 Maart 2018 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na drie seizoenen verlaat Jeffrey Arends VVOG. De nijvere en pijlsnelle vleugelaanvaller heeft besloten om dichter bij huis te gaan voetballen. Vanaf komend seizoen verdedigt hij de kleuren van sv DFS uit Opheusden, dat momenteel uitkomt in de Hoofdklasse B. De aanvaller uit Ede vond het niet eenvoudig om zijn keuze te maken: “VVOG is een hele mooie club. Ik heb me hier de afgelopen drie jaar erg thuis gevoeld. Het eerste jaar direct gepromoveerd en daarna twee mooie seizoenen in de 3e divisie zaterdag met een hele hechte groep. Ik wil iedereen binnen VVOG hiervoor bedanken en zal er alles aan doen om het seizoen ook mooi af te sluiten!”

De TC van VVOG bedankt Jeffrey alvast voor zijn inzet en passie voor de groen-witten en wenst hem nog een mooi seizoenseinde bij VVOG.

Lees bericht

De selectie van het klusteam nog niet bekend

17-06-2018

Ook het klusteam had de definitieve selectie graag bekend gemaakt maar de trainer is nog op zoek naar een paar talenten. De scout maakt overuren maar verwacht met deze oproep het team snel compleet te hebben.

Lees bericht

Nieuwe trainer VVOG JO13-1

17-06-2018

Komend seizoen zal Sigi Carrera de nieuwe trainer zijn van VVOG JO13-1. Benieuwd naar Sigi? Lees dan verder. Hij stelt zichzelf graag voor aan de VVOG familie.

Lees bericht

Business club VVOG aanwezig bij Haring Party Harderwijk 2018

16-06-2018

Dankzij onze sponsor Timeflex werd de mogelijkheid geboden aanwezig te zijn bij de Haring Party Harderwijk 2018.

Nieuwsoverzicht Archief