10 maart huldiging beste verkopers Grote Clubactie

6 Maart 2018 / Redactie / Algemeen

De beste lotenverkopers belonen we met mooie prijzen. Er waren prijzen te verdienen voor de beste individuele verkopers en de beste teams. De prijzen worden zaterdag 10 maart uitgereikt.

We hebben met elkaar weer een mooi bedrag voor onze vereniging bijeengebracht. Om de verkoop van loten te stimuleren stellen wij altijd enkele mooie prijzen beschikbaar. De prijzen voor de beste teams zijn beschikbaar gesteld door onze clubsponsor S.O.S. Events, het adres voor een teambuilding, personeelsuitje en vergaderbreaks. De andere sponsor met een groen wit hart is Bowling Harderwijk van Gert Vermaanen. Bowling Harderwijk is een veelzijdig bedrijf met één van de mooiste bowlingbanen van het land. Van kinderverjaardag tot bedrijfsfeest, gourmet tot uitgebreid buffet, alles mogelijk. Het sporttenue komt natuurlijk van Arcerbis.

De prijzen voor de beste verkopers

Prijs Winnaar
1. Intertoys bon t.w.v. €75,00 voor het FIFA 2017 spel Ahmet Kalkan (JO13-7)
2. Compleet sporttenue van Acerbis Sietse Mazier (JO9-2)
3. Twee entree kaarten voor een wedstrijd van PEC Zwolle Danley Rekers (JO9-3)

De winnaars van de teamprijzen

Prijs Winnaar
1. Geheel verzorgd team-evenement bij S.O.S. Events Team Senioren 5
2. Bowlen 1½ uur Team JO11-6
3. Bowling 1 uur Team JO8-3

Wij feliciteren de winnaars en bedanken nogmaals alle leden die zich voor de vereniging hebben ingezet. De volgende uitdaging die we met elkaar aangaan is het realiseren van nieuwe kleedkamers en een nieuwe tribune. Voor dat uitdagende project rekenen we ook weer op de medewerking onze leden.

Het team Grote Clubactie

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief