Covebo nieuwe Goudsponsor!!

22 Februari 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Liesbeth Redeker en  Sieds Severein hebben recent, namens Covebo,  het nieuwe Goudsponsor-contract getekend. Covebo was Zilversponsor en heeft bewust de keuze gemaakt om het contract op te liften naar Goud.

Covebo Harderwijk brengt de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Onze vestiging in Harderwijk richt zich volledig op het werven en uitzenden van goede kandidaten in de (food) productie, logistiek en administratieve tak op MBO en HBO niveau. Daarnaast richten wij ons op het verzorgen van werving en selectieaanvragen.

Dagelijks staan 13 ervaren uitzendspecialisten voor u klaar, zodat alle zaken rondom uw externe recruitment volledig in goede banen kan worden geleid. Onze no-nonsense aanpak zorgt er voor dat onze slogan ‘Gewoon Goed Geregeld’  dagelijks wordt gerealiseerd bij onze opdrachtgevers. Afspraak is afspraak en tevredenheid bij klanten en kandidaten is in onze ogen de sleutel tot succes!

Onze specialisten zullen samen met u kijken wat het beste bij uw beleid en organisatie past. Zo staan bij ons de klant en de uitzendkracht centraal en proberen wij middels een persoonlijk gesprek de perfecte match te maken  tussen opdrachtgever en kandidaat.

Ben jij op zoek naar een (technische) baan? Wij hebben verschillende uiteenlopende vacatures van (V)mbo tot Hbo niveau op gebied van techniek, logistiek, productie en office. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop dan eens binnen voor een kop koffie bij onze vestiging aan de Marie Curiestraat 25 te Harderwijk of bel ons op het nummer 0341-412141. Of neem een kijkje op onze site. www.covebo.nl -> vestigingen -> vestiging Harderwijk.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief