Covebo nieuwe Goudsponsor!!

22 Februari 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Liesbeth Redeker en  Sieds Severein hebben recent, namens Covebo,  het nieuwe Goudsponsor-contract getekend. Covebo was Zilversponsor en heeft bewust de keuze gemaakt om het contract op te liften naar Goud.

Covebo Harderwijk brengt de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Onze vestiging in Harderwijk richt zich volledig op het werven en uitzenden van goede kandidaten in de (food) productie, logistiek en administratieve tak op MBO en HBO niveau. Daarnaast richten wij ons op het verzorgen van werving en selectieaanvragen.

Dagelijks staan 13 ervaren uitzendspecialisten voor u klaar, zodat alle zaken rondom uw externe recruitment volledig in goede banen kan worden geleid. Onze no-nonsense aanpak zorgt er voor dat onze slogan ‘Gewoon Goed Geregeld’  dagelijks wordt gerealiseerd bij onze opdrachtgevers. Afspraak is afspraak en tevredenheid bij klanten en kandidaten is in onze ogen de sleutel tot succes!

Onze specialisten zullen samen met u kijken wat het beste bij uw beleid en organisatie past. Zo staan bij ons de klant en de uitzendkracht centraal en proberen wij middels een persoonlijk gesprek de perfecte match te maken  tussen opdrachtgever en kandidaat.

Ben jij op zoek naar een (technische) baan? Wij hebben verschillende uiteenlopende vacatures van (V)mbo tot Hbo niveau op gebied van techniek, logistiek, productie en office. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop dan eens binnen voor een kop koffie bij onze vestiging aan de Marie Curiestraat 25 te Harderwijk of bel ons op het nummer 0341-412141. Of neem een kijkje op onze site. www.covebo.nl -> vestigingen -> vestiging Harderwijk.

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief