Yorick Hogetoorn en Joshua Tijdens spelen ook volgend jaar op de Strokel

18 Februari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Yorick Hogetoorn en Joshua Tijdens zijn ook volgend seizoen te zien in het groenwit. Beide spelers tekenden van de zomer een contract wat hun voor twee jaar aan VVOG verbond.

Hogetoorn (19) beleeft een goed seizoen in Harderwijk. Het talent kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten. Hogetoorn begon bij Batavia en Unicum. Daarna vertrok hij naar VVOG. Na een jaartje SV Lelystad keerde hij in de zomer weer terug naar Harderwijk. Zijn terugkeer heeft hem veel goeds gedaan. Hogetoorn speelt vaak in de basis en daarnaast ook zeer goed.

Joshua Tijdens heeft nog niet veel kunnen laten zien bij de Groen Witten. Maar dat de aanvallende speler veel potentie heeft is duidelijk. De 22-jarige spits raakte in de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle geblesseerd. Hij kwam in de zomer over van SV Lelystad, waar hij vijftien goals maakte in de Tweede Klasse.

De Technische Commissie is blij dat beide spelers volgend seizoen weer in het groenwit te zien zijn. Daarnaast wensen ze ze een goed uiteinde van het seizoen toe.

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief