VVOG zoekt “bijzondere” voetballers

4 Februari 2018 / Algemeen

G-voetballers maken al jarenlang deel uit van de KNVB voetbalfamilie, en ook bij VVOG in Harderwijk. Bij steeds meer verenigingen is het de gewoonste zaak van de wereld dat spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking volwaardig lid zijn en meedoen in de KNVB competitie. Het motto: normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.

De G van G-voetbal

G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in mogelijkheden. Daarom is er speciale competitie voor G teams die in verschillende klassen uitkomen. Ook spelen de G teams op een “half” veld met een kleiner doel en 7 of 8 spelers in het veld.

VVOG heeft 2 G-teams maar zoekt dringend versterking voor de nieuwe competitieronde die in maart en september weer beginnen. Dames, heren, jongens, meisjes (vanaf 16 jaar) zijn welkom met of zonder voetbalervaring. Bij VVOG worden de G spelers goed verzorgd, ze krijgen het bekende groen/witte voetbal tenue met een trainingspak van de sponsor en spelen op het mooiste sportpark van de Veluwe. Daarnaast vrij toegang tot alle thuiswedstrijden van het eerste elftal, we hebben een “spelersbus” voor de uitwedstrijden, leuke groepsuitjes zoals BBQ/golfvoetbal/darten etc. Er zijn trainers en begeleiders die zowel op de trainingen als wedstrijden altijd aanwezig zijn en ook de spelers indien nodig individueel kunnen begeleiden. Wij trainen op de woensdagavond van 19.00 tot 20.15 en de wedstrijden zijn op de zaterdag.

Ons motto is “winnen is leuk maar plezier is belangrijker. Je kan altijd mee trainen om te kijken of G voetbal wat voor jou is, of zelfs al aanmelden na de training zodat je in maart al mee kan doen aan de competitie.

Voor meer informatie bel naar Willem Blom 06 14746277, of mail naar Wim Schutte wjs2202@gmail.com of kijk op www.vvog.nl

 

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief