Jurre Woortman is pupil van de week

8 Februari 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Hallo, ik ben Jurre Woortman en ik ben acht jaar. Ik woon in Drielanden met mijn moeder, vader en drie broers, die ook bij VVOG voetballen. En ik heb nog een klein zusje, Isa.
Ik speel bij VVOG in de JO9-5. Ik sta meestal links achter. Keepen vind ik ook leuk om te doen. Dit is het tweede jaar dat ik op voetbal zit. Winnen en penalty’s nemen vind ik het leukst. Dit jaar is mijn vader, Aschwin, onze trainer. Hij doet het supergoed!

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Feyenoord. We kijken vaak thuis naar voetbal op tv, samen met mijn broers. Maar ik kijk ook graag naar Nickelodeon. Mijn hobby’s zijn voetbal en Lego bouwen en knutselen. Later wil ik brandweerman worden. Ik vind vakantie erg fijn, het liefst met de caravan. Maar één keer zijn we naar Amerika gegaan, dat was de mooiste vakantie. We hebben daar in een piramide hotel geslapen en er was een hele grote M&M winkel.

Ik denk dat VVOG zaterdag gaat winnen met 2-1 van Jong FC Groningen. Dan ga ik juichen.

Lees bericht

Pupil van de week Auke van Dijke

22-02-2018

Bij de wedstrijd VVOG - Spijkenisse is Auke van Dijke van VVOG JO9-2 pupil van de week. Deze topper stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Lees bericht

Covebo nieuwe Goudsponsor!!

22-02-2018

Liesbeth Redeker en  Sieds Severein hebben recent, namens Covebo,  het nieuwe Goudsponsor-contract getekend. Covebo was Zilversponsor en heeft bewust de keuze gemaakt om het contract op te liften naar Goud.

Lees bericht

Topscorer Biya verlengt bij VVOG

20-02-2018

Pernelly Biya (24) heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De buitenspeler gaat op voor zijn vijfde seizoen bij de Groen Witten.

 

Nieuwsoverzicht Archief