Jurre Woortman is pupil van de week

8 Februari 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Hallo, ik ben Jurre Woortman en ik ben acht jaar. Ik woon in Drielanden met mijn moeder, vader en drie broers, die ook bij VVOG voetballen. En ik heb nog een klein zusje, Isa.
Ik speel bij VVOG in de JO9-5. Ik sta meestal links achter. Keepen vind ik ook leuk om te doen. Dit is het tweede jaar dat ik op voetbal zit. Winnen en penalty’s nemen vind ik het leukst. Dit jaar is mijn vader, Aschwin, onze trainer. Hij doet het supergoed!

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Feyenoord. We kijken vaak thuis naar voetbal op tv, samen met mijn broers. Maar ik kijk ook graag naar Nickelodeon. Mijn hobby’s zijn voetbal en Lego bouwen en knutselen. Later wil ik brandweerman worden. Ik vind vakantie erg fijn, het liefst met de caravan. Maar één keer zijn we naar Amerika gegaan, dat was de mooiste vakantie. We hebben daar in een piramide hotel geslapen en er was een hele grote M&M winkel.

Ik denk dat VVOG zaterdag gaat winnen met 2-1 van Jong FC Groningen. Dan ga ik juichen.

Lees bericht

Hulp gezocht in het sponsorhome

13-08-2018

Voor het sponsorhome zoeken we dames/heren die tijdens de thuiswedstrijden van VVOG 1 willen assisteren. De werkzaamheden bestaan uit het serveren van koffie, het bedienen van de bar etc.

Lees bericht

Oefenwedstrijd VVOG - IJsselmeervogels

13-08-2018

Op dinsdag 14 augustus speelt VVOG een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Lees bericht

Kennismaken met ..... Jeroen Buitenhuis

09-08-2018

De volgende nieuweling in de serie kennismaken met.... is Jeroen Buitenhuis.

Nieuwsoverzicht Archief