Jurre Woortman is pupil van de week

8 Februari 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Hallo, ik ben Jurre Woortman en ik ben acht jaar. Ik woon in Drielanden met mijn moeder, vader en drie broers, die ook bij VVOG voetballen. En ik heb nog een klein zusje, Isa.
Ik speel bij VVOG in de JO9-5. Ik sta meestal links achter. Keepen vind ik ook leuk om te doen. Dit is het tweede jaar dat ik op voetbal zit. Winnen en penalty’s nemen vind ik het leukst. Dit jaar is mijn vader, Aschwin, onze trainer. Hij doet het supergoed!

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Feyenoord. We kijken vaak thuis naar voetbal op tv, samen met mijn broers. Maar ik kijk ook graag naar Nickelodeon. Mijn hobby’s zijn voetbal en Lego bouwen en knutselen. Later wil ik brandweerman worden. Ik vind vakantie erg fijn, het liefst met de caravan. Maar één keer zijn we naar Amerika gegaan, dat was de mooiste vakantie. We hebben daar in een piramide hotel geslapen en er was een hele grote M&M winkel.

Ik denk dat VVOG zaterdag gaat winnen met 2-1 van Jong FC Groningen. Dan ga ik juichen.

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief