Jurre Woortman is pupil van de week

8 Februari 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Hallo, ik ben Jurre Woortman en ik ben acht jaar. Ik woon in Drielanden met mijn moeder, vader en drie broers, die ook bij VVOG voetballen. En ik heb nog een klein zusje, Isa.
Ik speel bij VVOG in de JO9-5. Ik sta meestal links achter. Keepen vind ik ook leuk om te doen. Dit is het tweede jaar dat ik op voetbal zit. Winnen en penalty’s nemen vind ik het leukst. Dit jaar is mijn vader, Aschwin, onze trainer. Hij doet het supergoed!

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Feyenoord. We kijken vaak thuis naar voetbal op tv, samen met mijn broers. Maar ik kijk ook graag naar Nickelodeon. Mijn hobby’s zijn voetbal en Lego bouwen en knutselen. Later wil ik brandweerman worden. Ik vind vakantie erg fijn, het liefst met de caravan. Maar één keer zijn we naar Amerika gegaan, dat was de mooiste vakantie. We hebben daar in een piramide hotel geslapen en er was een hele grote M&M winkel.

Ik denk dat VVOG zaterdag gaat winnen met 2-1 van Jong FC Groningen. Dan ga ik juichen.

Lees bericht

Bericht van de Veiligheidscoördinator DVS’33

24-05-2018

Op verzoek van de Veiligheidscoördinator van DVS’33 plaatsen wij onderstaand bericht. De Veiligheidscoördinatoren van VVOG en DVS’33 werken samen. Onze stewards zijn zaterdag ook aanwezig in Ermelo.  

Lees bericht

!!!!!! OPROEP AANMELDEN SCHEIDSRECHTERS STROKEL TOERNOOIEN ZATERDAG 2 en 9 juni !!!

24-05-2018

Voor zaterdag 2 juni, Strokel toernooi JO8, JO9 en JO11, en zaterdag 9 juni, Strokel toernooi JO13 en JO15 zijn wij nog altijd dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lees bericht

De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24-05-2018

Burgemeester Van Schaik was 'm even kwijt, maar voor de wedstrijd tegen DVS'33 is onze plaatselijke aanvoerder gelukkig weer van de bekende VVOG aanvoerdersband voorzien.

Nieuwsoverzicht Archief