Jurre Woortman is pupil van de week

8 Februari 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Hallo, ik ben Jurre Woortman en ik ben acht jaar. Ik woon in Drielanden met mijn moeder, vader en drie broers, die ook bij VVOG voetballen. En ik heb nog een klein zusje, Isa.
Ik speel bij VVOG in de JO9-5. Ik sta meestal links achter. Keepen vind ik ook leuk om te doen. Dit is het tweede jaar dat ik op voetbal zit. Winnen en penalty’s nemen vind ik het leukst. Dit jaar is mijn vader, Aschwin, onze trainer. Hij doet het supergoed!

Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Feyenoord. We kijken vaak thuis naar voetbal op tv, samen met mijn broers. Maar ik kijk ook graag naar Nickelodeon. Mijn hobby’s zijn voetbal en Lego bouwen en knutselen. Later wil ik brandweerman worden. Ik vind vakantie erg fijn, het liefst met de caravan. Maar één keer zijn we naar Amerika gegaan, dat was de mooiste vakantie. We hebben daar in een piramide hotel geslapen en er was een hele grote M&M winkel.

Ik denk dat VVOG zaterdag gaat winnen met 2-1 van Jong FC Groningen. Dan ga ik juichen.

Lees bericht

Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22-10-2018

Ook dit jaar neemt het Bierteam 2 Superloten af voor hun VVOG.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Nieuwsoverzicht Archief