JO11-1 verliezen nipt in het stadion van FC Volendam!

6 December 2017 / Redactie / Jeugd

De uitnodiging was al een tijdje binnen, maar vrijdag 1 december was het dan zover. De jongens van JO11-1 mochten afreizen naar Volendam waar de wedstrijd tegen Buitenveldert JO11-1 op het programma stond in het Kras Stadion voor de DEEN Cup.

De DEEN-cup is opgezet, in samenwerking met Jupiler League club FC Volendam, voor de E-pupillen van voetbalclubs uit het marktgebied van supermarkt Deen. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Kras stadion van FC Volendam, voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Volendam.

Bij binnenkomst in de kleedkamer lagen de tenues al klaar. Hier en daar zagen we al wat gespannen gezichtjes, wat natuurlijk niet zo gek is wanneer je voor het eerst in een voetbalstadion mag voetballen. Met de nieuwe tops voor de warming up, gesponsord door Biketrans Campertechniek uit Harderwijk, gingen de jongens het veld op.

De tegenstander loog er niet om. Onze jongens mochten het opnemen tegen Buitenveldert JO11-1. Die spelen in de Hoofdklasse, met onder andere AZ JO11-1 in dezelfde competitie.

Wat gehavend begonnen we aan de wedstrijd, want Tomas moesten we helaas ziek in Harderwijk achterlaten. De wedstrijd begon wat onwennig en duidelijks was dat de zenuwen nog de bovenhand hadden. Langzamerhand kwamen de jongens meer aan voetbal toe, maar na een corner van Buitenveldert werd de 1-0 ingekopt.

Er was nog niets aan de hand, de verdediging stond goed en gaven verder weinig weg. Langzamerhand kwamen er wat kleine kansjes voor VVOG, maar een doelpunt leverde dit nog niet op.

Na een scrimmage voor het doel van Sem kwam de bal net voor de voeten van de tegenstander en zo werd het 2-0. VVOG moest vanaf dat moment een tandje bijzetten en er werd meer druk naar voren gezet. VVOG kreeg een vrije trap op zo'n 15 meter van het doel. Tijn ging achter de bal staan en schoot hem schitterend ineens over de keeper heen. 2-1 stond er op het scorebord. Via Jens en Jesse werden we nog een paar keer gevaarlijk maar het was helaas net niet genoeg en de wedstrijd eindigde in een nipt verlies.

Helaas geen ronde verder maar een prachtige ervaring rijker...........

JO11 Deen Cup

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief