Eerste train de trainer in samenwerking met PEC Zwolle

30 November 2017 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Samenwerking met PEC Zwolle zonder twijfel een waardevolle ontwikkeling. 

Dinsdagavond 28 november vond de eerste Train de Trainer bijeenkomst plaats voor alle jeugdtrainers en -leiders van VVOG. Ook was voor deze avond het kader van een aantal voetbalverenigingen uit deze regio uitgenodigd. Het onderwerp voor deze bijeenkomst was "fysiek trainen bij jeugdteams". Zowel het praktijkgedeelte, dat bestond uit een training aan VVOG JO11-1, als het theoriegedeelte a.d.h.v. een PowerPoint presentatie werd verzorgd door PEC Zwolle jeugdtrainer Jacco van Olst. Dit i.v.m. de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst tussen VVOG en PEC Zwolle. Er kan teruggekeken worden op een zinvolle en leerzame bijeenkomst.

Dinsdag 30 januari 2018 staat de 2e Train de Trainer bijeenkomst gepland.

Dan zal Bert Ebbens, Hoofd Opleiding PEC Zwolle, een presentatie verzorgen over het onderwerp "pedagogisch- en didactisch leerklimaat". Zet deze avond alvast in je agenda. Ook jeugdleiders zijn van harte uitgenodigd deze avonden bij te wonen.

Lees bericht

Afgelastingen voor Dolfijntjes, Orca's, JO8, JO9 en JO11

16-03-2018

Voor zaterdag 17 maart heeft de KNVB alle wedstrijden voor de leeftijdscategorieën t/m 11 jaar afgelast. Dit vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Ook de training van de Dolfijntjes en de Orca's is afgelast.

Lees bericht

Gerrit Roelofsen overleden

16-03-2018

Ons bereikte het droeve bericht dat op 15 maart Gerrit Roelofsen op 76 jarige leeftijd is overleden.

Lees bericht

Thema-avond bij PEC Zwolle

16-03-2018

Woensdagavond 4 april staat de tweede thema-avond van het seizoen voor de samenwerkende amateurverenigingen van PEC Zwolle op het programma. Ook jeugdleiders van VVOG zijn hiervoor uitgenodigd.

Nieuwsoverzicht Archief