Eerste train de trainer in samenwerking met PEC Zwolle

30 November 2017 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Samenwerking met PEC Zwolle zonder twijfel een waardevolle ontwikkeling. 

Dinsdagavond 28 november vond de eerste Train de Trainer bijeenkomst plaats voor alle jeugdtrainers en -leiders van VVOG. Ook was voor deze avond het kader van een aantal voetbalverenigingen uit deze regio uitgenodigd. Het onderwerp voor deze bijeenkomst was "fysiek trainen bij jeugdteams". Zowel het praktijkgedeelte, dat bestond uit een training aan VVOG JO11-1, als het theoriegedeelte a.d.h.v. een PowerPoint presentatie werd verzorgd door PEC Zwolle jeugdtrainer Jacco van Olst. Dit i.v.m. de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst tussen VVOG en PEC Zwolle. Er kan teruggekeken worden op een zinvolle en leerzame bijeenkomst.

Dinsdag 30 januari 2018 staat de 2e Train de Trainer bijeenkomst gepland.

Dan zal Bert Ebbens, Hoofd Opleiding PEC Zwolle, een presentatie verzorgen over het onderwerp "pedagogisch- en didactisch leerklimaat". Zet deze avond alvast in je agenda. Ook jeugdleiders zijn van harte uitgenodigd deze avonden bij te wonen.

Lees bericht

Nieuwjaarsreceptie op 3 januari

17-12-2017

Het bestuur van VVOG wenst u fijne feestdagen en een gezond 2018. Bij deze nodigen wij allen van harte uit voor de VVOG nieuwjaarsreceptie op woensdag 3 januari 2018 in ons clubgebouw.

Lees bericht

Oud-bestuurslid Willem van den Bosch overleden

17-12-2017

Op 87-jarige leeftijd is van ons heengegaan, oud bestuurslid van VVOG Zondag Willem van den Bosch.

Lees bericht

Oud scheidsrechter Dirk Verweij overleden

17-12-2017

Fervent VVOG supporter en oud-scheidsrechter Dirk Verweij is afgelopen week overleden.

Nieuwsoverzicht Archief