Eerste train de trainer in samenwerking met PEC Zwolle

30 November 2017 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Samenwerking met PEC Zwolle zonder twijfel een waardevolle ontwikkeling. 

Dinsdagavond 28 november vond de eerste Train de Trainer bijeenkomst plaats voor alle jeugdtrainers en -leiders van VVOG. Ook was voor deze avond het kader van een aantal voetbalverenigingen uit deze regio uitgenodigd. Het onderwerp voor deze bijeenkomst was "fysiek trainen bij jeugdteams". Zowel het praktijkgedeelte, dat bestond uit een training aan VVOG JO11-1, als het theoriegedeelte a.d.h.v. een PowerPoint presentatie werd verzorgd door PEC Zwolle jeugdtrainer Jacco van Olst. Dit i.v.m. de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst tussen VVOG en PEC Zwolle. Er kan teruggekeken worden op een zinvolle en leerzame bijeenkomst.

Dinsdag 30 januari 2018 staat de 2e Train de Trainer bijeenkomst gepland.

Dan zal Bert Ebbens, Hoofd Opleiding PEC Zwolle, een presentatie verzorgen over het onderwerp "pedagogisch- en didactisch leerklimaat". Zet deze avond alvast in je agenda. Ook jeugdleiders zijn van harte uitgenodigd deze avonden bij te wonen.

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief