Eerste train de trainer in samenwerking met PEC Zwolle

30 November 2017 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Samenwerking met PEC Zwolle zonder twijfel een waardevolle ontwikkeling. 

Dinsdagavond 28 november vond de eerste Train de Trainer bijeenkomst plaats voor alle jeugdtrainers en -leiders van VVOG. Ook was voor deze avond het kader van een aantal voetbalverenigingen uit deze regio uitgenodigd. Het onderwerp voor deze bijeenkomst was "fysiek trainen bij jeugdteams". Zowel het praktijkgedeelte, dat bestond uit een training aan VVOG JO11-1, als het theoriegedeelte a.d.h.v. een PowerPoint presentatie werd verzorgd door PEC Zwolle jeugdtrainer Jacco van Olst. Dit i.v.m. de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst tussen VVOG en PEC Zwolle. Er kan teruggekeken worden op een zinvolle en leerzame bijeenkomst.

Dinsdag 30 januari 2018 staat de 2e Train de Trainer bijeenkomst gepland.

Dan zal Bert Ebbens, Hoofd Opleiding PEC Zwolle, een presentatie verzorgen over het onderwerp "pedagogisch- en didactisch leerklimaat". Zet deze avond alvast in je agenda. Ook jeugdleiders zijn van harte uitgenodigd deze avonden bij te wonen.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Lees bericht

Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16-10-2018

Denk jij óók graag met ons mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

 

Nieuwsoverzicht Archief