Alieke Heijboer is pupil van de week

24 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de wedstrijd VVOG - ODIN'59 is Alieke Heijboer van VVOG JO9-5 pupil van de week. Hieronder stelt Alieke zichzelf aan het VVOG publiek voor. Wij wensen haar veel plezier en hopen van harte dat haar voorspelling uitkomt.

Ik ben Alieke Heijboer en ben 8 jaar. Ik zit nu ongeveer 1.5 jaar op voetbal en speel dit jaar in J09-5. We hebben een leuk team. Meestal speel ik rechts voor of links voor. Ik vind VVOG een gezellige club en vind de trainingen en de wedstrijden erg leuk.

Mijn favoriete clubs (naast VVOG) zijn Ajax en FC Barcelona. Mijn favoriete speler is Lionel Messi. Ik kijk zondag vaak naar studio sport. Verder kijk ik vaak naar Zapp. Ik hou van sporten en voetbal vaak op school in de pauze en in de tuin. Mijn opa is loodgieter geweest en heeft van allemaal buizen 2 goals gemaakt die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Ook hou ik van tekenen. Ik weet nog niet wat ik later wil worden. Ik denk dat de uitslag van de wedstrijd vandaag 3-0 wordt voor VVOG 1.

 

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief