Een Superlot voor de sponsorcommissie

15 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

We zeggen geen woord te veel als we spreken over een enthousiast en onmisbaar team binnen onze club. Wat is een vereniging zonder sponsoren. Het antwoord op deze vraag kan heel kort zijn.

Hoe maak je ondernemers enthousiast voor VVOG en op welke wijze werf je de ondernemers in de regio. Op die vragen kunnen de dames en heren van de sponsorcommissie wel een antwoord geven. Hun inzet is er op gericht om de ontwikkeling van de vereniging en de mogelijkheden voor alle leden te stimuleren. Waar vroeger de relatie tussen een vereniging en sponsor zich beperkte tot een financiële donatie wordt er tegenwoordig ook van meer van een vereniging verwacht.

Neem het ontvangst van onze sponsoren tijdens de thuiswedstrijden of de periodieke sponsorbijeenkomsten. Het hoort er in deze tijd allemaal bij. De voorzitter van de sponsorcommissie, tevens bestuurslid sponsorzaken, Jan Tersteeg heeft een sterk team en weet hoe je als goed gastheer moet optreden. De accountmanagers onderhouden de contacten en proberen zoveel mogelijk ondernemers/ bedrijven aan onze vereniging te binden. Jan zelf, geboren Utrechter maar al jaren VVOG ’er in hart en nieren, legt veel contacten met bedrijven en ondernemers in en rondom Harderwijk. We kunnen trost zijn op de inzet van deze vrijwilligers die (natuurlijk) ook hun steentje aan de Grote Clubactie hebben bijgedragen.

Bedankt sponsorcommissie !!!

Heeft jou team nog geen Superlot gekocht dan kan dat nog steeds. We hebben er nog twee.

Naar welk team gaan de laatste 2 Superloten…….?

Trekking Grote Clubactie 2017 13 december 2017, 10:00 uur

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief