Organisatie Zuiderzeecup koopt ook een superlot

26 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

De Vriendenstichting VVOG levert een grote bijdrage aan het realiseren van de ambities van de club. Hoe er tegen een bal moet worden getrapt en het doel verdedigd moet worden hoeven we de commissieleden niet uit te leggen. Bijna allemaal hebben ze een mooi voetbalverleden en dragen ze de vereniging een meer dan warm hart toe. Allen voelen zich erg met VVOG verbonden en steken vele uren de armen uit de mouwen om een Uniek evenement te organiseren. 

De Vriendenstichting VVOG werkt niet alleen aan een mooie jaarlijks terugkerende seizoensopening maar heeft ook aandacht de jeugdopleiding en het 35+ voetbal. Bij de afgelopen editie werd een prachtig decor gepresenteerd wat ons terras een bijzondere sfeer gaf. Nee, aan creativiteit ontbreekt het niet. De stichting heeft in haar doelstellingen ook de sportieve geschiedenis van de vereniging opgenomen.

De slogan van de stichting is "VVOG trots op Harderwijk en Harderwijk trost op VVOG." Het team Grote Clubactie 2017 is trots op de Vriendenstichting VVOG en alle anderen die met de koop en verkoop van loten de vereniging steunt!! 

Wil je meer over de enthousiaste groep VVOG’ers van de stichting weten, kijk dan op http://www.zuiderzeecup.nl

Vriendenstichting VVOG, Ook jullie bedankt !!!

 

De laatste Superloten….. het kan nog !!!

 

De laatste Superloten:

Er zijn nog enkele Superloten. We hebben de stiekeme hoop dat we die ook nog kunnen verkopen. Ieder lot is goed voor 50 kleine loten (lotnummers). Hiermee maak je kans op mooie prijzen en een feestavond t.w.v. € 5.000,00 voor de vereniging. Zaterdag worden alle lotenboekjes ingeleverd en starten we met de registratie. Wil je nog een Superlot ga dan naar Koen Bruining of Antonio Vivas ( jeugdcommissie@vvog.nl )

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief