Kom morgen op de fiets naar VVOG

13 Oktober 2017 / Team Veiligheid / Algemeen

We adviseren iedereen morgen zoveel mogelijk op de fiets naar De Strokel te komen. Onze buren van de atletiekvereniging hebben een evenement wat ook de nodige bezoekers zal trekken. Wij verwachten wat extra drukte op De Strokel wat invloed kan hebben op het parkeren. Er moet rekening worden gehouden met verscherpt toezicht op het parkeren. Wij vragen je vriendelijk de rijbaan, paden, kruisingen, in-uitgangen en de brandkranen vrij te houden en alleen te parkeren op aangewezen plaatsen.

De weersverwachtingen zijn erg goed dus pak (als het kan) morgen de fiets.

Het gaat een mooie dag worden. We starten morgen om 08.30 uur met de eerste jeugdwedstrijden en om 14.30 uur barst het spektakel los. VVOG 1 ontvangt ONS Sneek. We staan er erg goed voor en hopen morgen met de steun van onze supporters de drie punten in Harderwijk te houden. Trainer Hans en zijn mannen hebben nog geen wedstrijd verloren. Met de steun van ons allemaal gaat het morgen gewoon lukken.

Onze supportersvereniging ZAVO trakteert alle jeugdleden morgen op limonade en iets lekker. In de rust van de wedstrijd kunnen alle jeugdleden dat gratis bij het kraampje van de ZAVO afhalen.

De supportersvereniging verwacht wel dat iedereen in groen wit gekleed komt en zoveel mogelijk sjaals en petjes draagt. Neem wel allemaal je VVOG ledenpasje mee !!

We gaan er morgen een mooie dag van maken !!!

 

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief