succesvolle start Grote Club Actie 2017

23 September 2017 / Redactie / Algemeen

We zijn gestart met de verkoop van de loten. Het is onmogelijk een tussenstand te geven maar gelet op de reacties hebben we er alle vertrouwen in dat onze teams er echt voor gaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Ook de senioren gaan er voor. Je hebt in eerdere berichten kunnen lezen dat al verschillende seniorenteams kiezen voor Superloten. Met elkaar kopen ze een lot en maken ze kans op mooie prijzen. Vandaag heeft ook VVOG 2 bij de actie aangesloten en een lot afgenomen. Geweldig mannen!!

Zoals beloofd stellen we mooie prijzen beschikbaar.

We hebben prijzen voor de beste individuele prestatie en de beste teamprestatie.

Er wordt bij de teamprestatie niet alleen naar de hoogste verkoop gekeken maar we letten ook op de samenwerking en de inzet van ALLE teamleden. Ook een eventuele ludieke actie wat de verkoop bevorderd kan worden meegenomen in de beoordeling.

De prijzen voor de individuele prestatie:

  1. Een waardebon t.w.v. € 100,00 van Intertoys voor b.v. een computerspel naar keuze
  2. Compleet trainingstenue van Acerbis
  3. Met twee personen naar een wedstrijd van PEC Zwolle

Extra prijs voor Voetbalschool Dolfijn:

De beste verkoper van Voetbalschool Dolfijn maakt ook nog kans op een gesigneerde voetbal. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de spelers van VVOG 1. De bal zal worden uitgereikt door één van de spelers.

De prijzen voor de beste teamprestatie:

  1. Een geheel verzorgd event van S.O.S. Events
  2. 1½ uur gratis bowlen met het team
  3. 1 uur gratis bowlen met je team

Extra prijzen:

Heb je 20 loten of meer verkocht dan maak je kans op nog veel meer prijzen. Je ontvangt een voucher voor gratis entree voor Bobbejaanland, Madam Tussauds of een dagje Schiphol. Ook ontvang je €10,00 schoptegoeg bij Sportboxx.com. Er is ook een Playstation 4 te winnen. Verkoop met je team 200 of meer loten en maak ook kans op een clinic met John de Wolf voor je hele team winnen. Ga naar www.kids.clubactie.nl en lees wat je allemaal kunt winnen.

Het doel van de actie:

Aangezien wij nog niet durven te voorspellen wat de opbrengst zal zijn kunnen we wel verklappen dat we sowieso het volgende willen realiseren:

  1. FIFA 18 game toernooi in de kerstvakantie
  2. Speeltoestellen voor de jonge gasten
  3. Extra financiële injectie in de materialen.(extra ballen en aanschaf enkele nieuwe doeltjes)

De lotenverkoop:

Je hebt tot 20 oktober 2017 de gelegenheid loten te verkopen. De ervaring leert ons dat de beste resultaten in de eerste twee weken worden geboekt. Het is dus zaak dat je nu zoveel mogelijk loten probeert te verkopen. Is het boekje vol en je wil nog een boekje dan kun je op het wedstrijd secretariaat nog en nieuw boekje halen.

Op zaterdag 21 oktober 2017 willen we van ALLE leiders in één keer alle boekjes van het team graag terug hebben.

Let op! schrijf duidelijk, vermeld het IBAN duidelijk en vergeet je naam niet op het lotenboekje te vermelden. Uiterlijk 20 oktober 2017 het boekje bij je leider inleveren. Meer informatie over deze actie kun je vinden op www.groteclubactie.nl   

Tot slot willen wij iedereen alvast bedanken voor de inzet en heel veel succes wensen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief