Meiden VVOG actief op EK vrouwenvoetbal

30 Juli 2017 / Redactie / Meiden Vrouwen

Op het veld van De Graafschap waar Nederland tijdens het EK 2017 via een overwinning op Zweden de halve finale haalde, werd eerder dit toernooi de wedstrijd IJsland - Zwitserland gespeeld. Bij de opkomst van de speelsters liepen enkele meiden van VVOG mee het veld op als draagsters van de vlag van Zwitserland.

Onder begeleiding van Titus Mennen en Jaap Scholten zijn de meiden naar Doetinchem afgereisd. In Doetinchem aangekomen kregen de meiden samen met de meiden van sc Rheden eerst een uitleg en moest er geoefend worden met het dragen van de vlag. Voor de wedstrijd kregen de meiden allemaal hetzelfde tenue waarin ze het veld mochten betreden. Ook de ouders en andere famlieleden van de meiden waren getuige van deze geweldige ervaring.

Na de wedstrijd (met 2-1 gewonnen door Zwitserland) keerden de meiden weer huiswaarts. Een mooie ervaring en een leuk tenue rijker.

EK 2017 vlag dragen

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief