Univé Dichtbij stapt over van Bord- naar Bronssponsorschap

14 Juli 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Als coöperatieve vereniging opereren we zonder winstoogmerk: “Met elkaar delen, dat is de winst!” Univé Dichtbij is de grootste zelfstandige regionale Univé. Met 23 kantoren en 350 medewerkers zijn we actief in de regio’s Drenthe-Overijssel, Friesland, Gooi-, Eem- en Flevoland en Midden-Nederland. Ons kantoor is gevestigd aan de Verkeersweg 77 in Harderwijk. Wij geven advies aan zowel particulieren, agrariërs als het Mkb.

Wij zijn Univé Dichtbij

Alexander Wormsbecher, als accountmanager Bedrijfsverzekeringen bezoek ik dagelijks ondernemers in de regio Harderwijk en omgeving. Ik adviseer hen over de bedrijfsrisico’s, preventieve maatregelen en gerelateerde verzekeringsoplossingen. In mijn vrije tijd stap ik graag op de mountainbike, houd mezelf prima staande op offroad-parcoursen en ook in mijn werk als zakelijk adviseur pas ik mij moeiteloos aan alle omstandigheden aan.

Monique Holtkamp – van de Weitgraven, als vestigingsmanager hou ik me bezig met het organiseren, coördineren en mede-uitvoeren van werkzaamheden op de vestiging, zowel inhoudelijk als procesmatig, zodanig dat doelen op het gebied van omzet, rendement en klanttevredenheid in balans zijn.

Het team van Univé Harderwijk bestaat verder uit: Harry Frens (particulier buitendienst adviseur) en Rob de Poorter, Marjan van den Hoorn- Druijff, Monique van Dunschoten en Petina Franken (particulier binnendienst adviseurs).

Wij hopen u persoonlijk te ontmoeten bij VVOG, zodat we kunnen bespreken of Univé ook voor ú van toegevoegde waarde kan zijn. Vanzelfsprekend bent u welkom op één van onze kantoren of neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak bij u op locatie.

Graag tot ziens!

Monique Holtkamp – van de Weitgraven & Alexander Wormsbecher

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief