Univé Dichtbij stapt over van Bord- naar Bronssponsorschap

14 Juli 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Als coöperatieve vereniging opereren we zonder winstoogmerk: “Met elkaar delen, dat is de winst!” Univé Dichtbij is de grootste zelfstandige regionale Univé. Met 23 kantoren en 350 medewerkers zijn we actief in de regio’s Drenthe-Overijssel, Friesland, Gooi-, Eem- en Flevoland en Midden-Nederland. Ons kantoor is gevestigd aan de Verkeersweg 77 in Harderwijk. Wij geven advies aan zowel particulieren, agrariërs als het Mkb.

Wij zijn Univé Dichtbij

Alexander Wormsbecher, als accountmanager Bedrijfsverzekeringen bezoek ik dagelijks ondernemers in de regio Harderwijk en omgeving. Ik adviseer hen over de bedrijfsrisico’s, preventieve maatregelen en gerelateerde verzekeringsoplossingen. In mijn vrije tijd stap ik graag op de mountainbike, houd mezelf prima staande op offroad-parcoursen en ook in mijn werk als zakelijk adviseur pas ik mij moeiteloos aan alle omstandigheden aan.

Monique Holtkamp – van de Weitgraven, als vestigingsmanager hou ik me bezig met het organiseren, coördineren en mede-uitvoeren van werkzaamheden op de vestiging, zowel inhoudelijk als procesmatig, zodanig dat doelen op het gebied van omzet, rendement en klanttevredenheid in balans zijn.

Het team van Univé Harderwijk bestaat verder uit: Harry Frens (particulier buitendienst adviseur) en Rob de Poorter, Marjan van den Hoorn- Druijff, Monique van Dunschoten en Petina Franken (particulier binnendienst adviseurs).

Wij hopen u persoonlijk te ontmoeten bij VVOG, zodat we kunnen bespreken of Univé ook voor ú van toegevoegde waarde kan zijn. Vanzelfsprekend bent u welkom op één van onze kantoren of neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak bij u op locatie.

Graag tot ziens!

Monique Holtkamp – van de Weitgraven & Alexander Wormsbecher

Lees bericht

Loten verkopen voor onze nieuwe kleedkamer, tribune en een nieuwe ruimte voor de sponsoren

20-02-2020

We hebben nieuwbouwplannen en daar is geld voor nodig.

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Nieuwsoverzicht Archief