Heerlickheijd van Ermelo nieuwe Zilversponsor

4 Juli 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

De sponsorcommissie verwelkomt Heerlickheijd van Ermelo als nieuwe Zilversponsor van VVOG.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren hotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Het hotel beschikt over 127 hotel kamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, uitgebreide vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant met prachtig uitzicht over de goed onderhouden tuinen met fonteinen en perfecte gazons, zeer geschikt voor een heerlijke lunch en/of diner of een kopje koffie. Het restaurant beschikt tevens over een schitterend bordes terras (in de terras top 10 in 2012), daarnaast biedt het hotel een uitgebreide Beauty Center, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turksstoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s.

De sponsorcommissie is blij dat de Heerlickheijd van Ermelo sponsor is geworden en hoopt dan ook,dat zij zich snel thuis zullen voelen bij onze vereniging.

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief