Heerlickheijd van Ermelo nieuwe Zilversponsor

4 Juli 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

De sponsorcommissie verwelkomt Heerlickheijd van Ermelo als nieuwe Zilversponsor van VVOG.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren hotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Het hotel beschikt over 127 hotel kamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, uitgebreide vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant met prachtig uitzicht over de goed onderhouden tuinen met fonteinen en perfecte gazons, zeer geschikt voor een heerlijke lunch en/of diner of een kopje koffie. Het restaurant beschikt tevens over een schitterend bordes terras (in de terras top 10 in 2012), daarnaast biedt het hotel een uitgebreide Beauty Center, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turksstoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s.

De sponsorcommissie is blij dat de Heerlickheijd van Ermelo sponsor is geworden en hoopt dan ook,dat zij zich snel thuis zullen voelen bij onze vereniging.

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief