Heerlickheijd van Ermelo nieuwe Zilversponsor

4 Juli 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

De sponsorcommissie verwelkomt Heerlickheijd van Ermelo als nieuwe Zilversponsor van VVOG.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren hotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Het hotel beschikt over 127 hotel kamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, uitgebreide vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant met prachtig uitzicht over de goed onderhouden tuinen met fonteinen en perfecte gazons, zeer geschikt voor een heerlijke lunch en/of diner of een kopje koffie. Het restaurant beschikt tevens over een schitterend bordes terras (in de terras top 10 in 2012), daarnaast biedt het hotel een uitgebreide Beauty Center, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turksstoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s.

De sponsorcommissie is blij dat de Heerlickheijd van Ermelo sponsor is geworden en hoopt dan ook,dat zij zich snel thuis zullen voelen bij onze vereniging.

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief