Heerlickheijd van Ermelo nieuwe Zilversponsor

4 Juli 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

De sponsorcommissie verwelkomt Heerlickheijd van Ermelo als nieuwe Zilversponsor van VVOG.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren hotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Het hotel beschikt over 127 hotel kamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, uitgebreide vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant met prachtig uitzicht over de goed onderhouden tuinen met fonteinen en perfecte gazons, zeer geschikt voor een heerlijke lunch en/of diner of een kopje koffie. Het restaurant beschikt tevens over een schitterend bordes terras (in de terras top 10 in 2012), daarnaast biedt het hotel een uitgebreide Beauty Center, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turksstoombad, whirlpool en 2 finse sauna’s.

De sponsorcommissie is blij dat de Heerlickheijd van Ermelo sponsor is geworden en hoopt dan ook,dat zij zich snel thuis zullen voelen bij onze vereniging.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief