Veiligheid rondom wedstrijden VVOG 1

12 Juni 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Afgelopen seizoen hebben we in het kader van de licentie eisen te maken gehad met verscherpte veiligheidseisen. Het aanstellen van zowel een veiligheids- als een wedstrijdcoordinator en daarnaast een steward organisatie heeft er toe bijgedragen dat al onze wedstrijden in de 3e divisie ordentelijk zijn verlopen.

Zowel de thuis- als de uit wedstrijden werden begeleid door onze stewards. Zowel van clubs als van de KNVB hebben we de complimenten mogen ontvangen voor onze organisatie rondom de wedstrijden. Een compliment voor Antonio Vivas en zijn team.

Aandachtspunt voor volgend seizoen is met name het afsteken van vuurwerk voor en tijdens de wedstrijden. Dit is ten strengste verboden en komend seizoen zal er streng worden toegezien op het afsteken van vuur werk en rookbommen. Bij overtredingen zal het bestuur passende maatregelen treffen tegen betrokkenen.

Lees bericht

Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18-10-2017

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt € 70.000,-. Stem op VVOG en help 

Lees bericht

Een Superlot voor het kantineteam

17-10-2017

“Ja ja weer een Superrrrrrlot”. Deze keer voor het team van de kantine. Het team van coördinator Jan Jansen heeft afgelopen zaterdag ook een Superlot afgenomen.

Lees bericht

Een Superlot voor de mannen van de JO19-1

16-10-2017

Weer een team dat een Superlot afneemt en daarmee kans maakt op mooie prijzen. Iedere Superlot is goed voor 50 reguliere loten. Als extra prijs kan er een clubfeest t.w.v. € 5.000,00 worden gewonnen. Het belangrijkste van alles is dat we met elkaar de club steunen. De JO19-1 geeft het stokje door aan de andere JO19 teams.

Nieuwsoverzicht Archief