Merraki naar IJsselmeervogels

19 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Samir Merraki zal komend seizoen de rood-witte kleuren verdedigen van IJsselmeervogels. De kersverse kampioen van de 3e divisie krijgt met Merraki een technisch vaardige en creatieve aanvaller erbij.

VVOG vindt het jammer dat Merraki na een seizoen al weer doorgaat, maar hecht eraan te vermelden dat de overgang van Merraki naar “de Vogels” verder in goede harmonie met IJsselmeervogels is verlopen.

Merraki: “Ik had zeker de intentie om 2 jaar te blijven bij VVOG, maar interesse van IJsselmeervogels leg je niet zomaar naast je neer. Het heeft een tijd geduurd voordat ik met VVOG rond was, maar uiteindelijk zijn wij toch tot een akkoord gekomen. Ik begrijp dat veel supporters het jammer vinden dat ik vertrek en dat kan ik ook goed begrijpen. Ik wens VVOG verder veel succes en dank de club voor de kansen die ze mij hebben geboden.”

TC en bestuur wensen Samir veel succes bij IJsselmeervogels.

Lees bericht

Grote Clubactie 2017 - nog een week om loten te verkopen

19-10-2017

Zaterdag 28 oktober willen we graag alle lotenboekjes terug. Wat spreken we daar met elkaar over af....... 

Lees bericht

Ook VVOG 5 koopt een Superlot

19-10-2017

Het vijfde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op het lotnummer van dit team vallen dan zitten we gebakken.

Lees bericht

Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18-10-2017

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt € 70.000,-. Stem op VVOG en help 

Nieuwsoverzicht Archief