Damescommissie VVOG uitgebreid

16 Mei 2017 / Redactie / Dames

Om het meisjes voetbal binnen VVOG een geweldige boost te geven is de huidige Damescommissie uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten. De volgende VVOG-ers die bekend zijn met het damesvoetbal gaan de huidige commissie bijstaan :

  • Monique Mennen
  • Melanie Murk
  • Jaap Scholten

De commissie zal haar naam wijzigen in Vrouwencommissie omdat het damesvoetbal en het meisjesvoetbal binnen VVOG zal opgaan in één commissie. 

Lees bericht

Een Superlot voor de mannen van de JO19-1

16-10-2017

Weer een team dat een Superlot afneemt en daarmee kans maakt op mooie prijzen. Iedere Superlot is goed voor 50 reguliere loten. Als extra prijs kan er een clubfeest t.w.v. € 5.000,00 worden gewonnen. Het belangrijkste van alles is dat we met elkaar de club steunen. De JO19-1 geeft het stokje door aan de andere JO19 teams.

Lees bericht

Voorlichtingsavond spelregelbewijs

16-10-2017

De voorlichtingsavond voor het KNVB-spelregelbewijs voor 2e jaars JO17 / MO17 - spelers/speelsters gaat vanavond (16 oktober) niet door vanwege het ontbreken van aanmeldingen van deelnemers.

Lees bericht

Kom morgen op de fiets naar VVOG

13-10-2017

Zaterdag 14 oktober zijn er meerdere evenementen op De Strokel. Wij ontvangen ONS Sneek. Deze wedstrijd mag je niet missen. Onze jongens zijn scherp en gaan ons morgen trakteren op een mooie pot voetbal. Kom morgen lekker op de fiets.

Nieuwsoverzicht Archief