Nieuw bestuur voor supportersvereniging ZAVO

24 Februari 2017 / ZAVO / ZAVO

Dinsdagavond, 21 februari 2017, is er een nieuwgekozen bestuur van de supportersvereniging ZAVO benoemd.

De volgende mensen willen zich gaan inzetten om de ZAVO “nieuw leven” in te blazen en daarbij zal de taakverdeling er als volgt gaan uitzien:

  • Voorzitter: Sjaak Bouwmeester
  • Secretaris: Marnix de Heer
  • Penningmeester René van der Vecht
  • Bestuursleden: Reind Poolen, Leonie Burgemeester, Bert Stoffer, Arend Mulder en Mark Gijsbertsen

Via deze weg willen we Jos Poot en Jan Jansen nogmaals bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren voor de ZAVO!

Het nieuwe bestuur zit vol ideeën, maar streeft bovenal naar Binding en Support.

Binding: De supportersvereniging ZAVO organiseert en ondersteunt ieder jaar een aantal leuke en bindende activiteiten voor haar supporters en leden van VVOG. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten voor en na de wedstrijd van VVOG 1, een grote thema-avond, kinderfeesten, klaverjassen. Kortom, de ZAVO voor extra beleving en sfeer.

Support: Ook tijdens uitwedstrijden van VVOG 1 is de supportersvereniging ZAVO-actief. Er rijdt namelijk altijd een supportersbus bij de verdere uitwedstrijden. Iedereen kan zo tegen een zeer schappelijke prijs zijn/haar club ondersteunen.

De supportersvereniging ZAVO telt ongeveer 200 leden. Door lid te worden (12 euro per jaar) steunt u de supportersvereniging ZAVO en profiteert u tevens van kortingen op activiteiten en de supportersbus.

Naast het 'gewone' lidmaatschap kunt u ook lid worden van de Club van 100 (45 euro per jaar). De Club van 100 is een onderdeel van de Supportersvereniging ZAVO en zorgt d.m.v. extra financiële middelen voor de realisatie van allerlei activiteiten, die zonder deze sponsoring geen doorgang zouden kunnen vinden. Vanzelfsprekend genieten leden van de Club van 100 ook allerlei voordelen en wordt er jaarlijks tijdens de jaarvergadering een mooie prijs onder hen verloot.

Via de website van VVOG kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap van de ZAVO en/of de club van 100.

Heeft u vragen, opmerkingen of goede adviezen, dan horen wij dat graag. U kunt contact met de supportersvereniging opnemen door te mailen naar: zavo@vvog.nl of via het invullen van het contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook persoonlijk aanspreken.

Met sportieve groet,

Bestuur ZAVO

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Lees bericht

Bericht rondom Corona en activiteiten ZAVO

24-03-2020

Aan alle supporters

Lees bericht

Ons sportpark is verboden terrein

18-03-2020

Het niet toegestaan om buiten de verenigingsactiviteiten om gebruik te maken van onze velden. Dat is nu niet anders dan normaal.

Nieuwsoverzicht Archief