Pupil van de week

13 Oktober 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Lisa Zaar, speelster van VVOG JO9-1 is pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - Jong FC Volendam.

Hieronder stelt zij zichzelf graag even voor aan het VVOG publiek:

Hallo mijn naam is Lisa Zaar en ik vindt het super leuk en gaaf dat ik de aftrap mag nemen bij ons 1e elftal en nog heel veel meer. Ik woon op de Wethouder Jansenlaan en mijn huisnummer is 57 in Harderwijk (dat vind ik een leuke plaats).

Ik zit in de JO9-1 (F1) en ik ben trouwens best trots op mij zelf. Ik zit op school De Rank, midden in de stad en ik zit in groep 5.

Ik zit al 3 jaar op voetbal Ik speel graag en vaak Rechts Midden, Ik vind rechts midden ook wel de leukste positie. Ik vind het leuk bij VVOG en de Trainers. Mijn favoriete clubs naast VVOG vind ik AJAX en het Nederlandse elftal. Mijn favoriete speler is Davy Klaassen en qua dansjes vind ik Pogba mijn favoriete speler. Ik vind het leuk om te kijken naar de super Freek show. Mijn hobby’s zijn voetbal, fietsen, uitvinden, proefjes, kijken naar dieren programma’s, squashen, skieen en hardlopen. Ik wil later graag een prof voetballer worden uiteraard maar ik wil ook wel uitvinder of professor worden. Ik vond dit jaar super leuk dat ik met mama, mijn broer en mama’s vriend en met mijn opa en oma naar wild Lands in Emmen gingen.

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief