Weer veel interesse voor Voetbalschool Dolfijn

30 Augustus 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen zaterdag konden de kinderen van 4 t/m 7 jaar kennismaken met onze Voetbalschool Dolfijn. Het was weer een geslaagde happening op het hoofdveld. Onder begeleiding van vaders, moeders en zelfs opa’s en oma’s kwamen de kinderen enigszins gespannen aan en werden ze gastvrij door de jeugdcommissie, coördinatoren en trainers ontvangen. Voor velen was dit de eerste kennismaking met een echte voetbalveld.

Het enthousiasme spatte er vanaf. De ouders werden geïnformeerd en volgde van de zijlijn de eerste voetbaltraining van hun kind. Er werd ook weer driftig gefotografeerd en gefilmd. Het zijn immers de kiekjes die in het fotoalbum van de kinderen niet mogen ontbreken.

VVOG timmert zogezegd aan de weg als het gaat om een goede jeugdopleiding. Voetbalschool Dolfijn is onderdeel van de VVOG Voetbal Academie en hiermee ook een het paradepaardje van onze jeugdopleiding. Hoewel de accenten vooral liggen bij plezier, veilige omgeving en vertrouwen is de oefenstof uitgedacht en gericht op de basistechnieken van de voetbalsport. Onze trainers slagen er in een goede sfeer te creëren en aandacht te hebben voor ieder kind. Voetbal is een teamsport maar bij de voetbalschool hebben we aandacht voor al onze Dolfijnen en Orka’s.

In veel gevallen moeten kinderen eerst hun zwemdiploma halen alvorens er voor een sport wordt gekozen. Als er dan gekozen moet worden zien wij graag dat de kinderen en hun ouders voor VVOG kiezen. Meer informatie over de Voetbalschool kun je hier vinden op onze website : http://www.vvog.nl/teams/voetbalschool-dolfijn

Een van de meest trouwe supporters van onze club en volger van de Voetbalschool is Jan Cornelissen. Jan heeft al vele mooie films gemaakt van de activiteiten. Ook deze keer is Jan er weer in geslaagd ons allemaal te verassen met een prachtige samenvatting van afgelopen zaterdag. Wij zijn Jan enorm dankbaar voor zijn inzet en enthousiasme.

Voor de kinderen en ouders die de eerste inlooptraining hebben gemist is er zaterdag 3 september een herkansing. Ook dan zijn kinderen van harte welkom om kennis te komen maken en meetrainen.

De training start om 10.00 uur en wil je even persoonlijk met één van onze trainers of de jeugdcommissie spreken dan kan dat.   

Inloopochtend Voetbalschool Dolfijn


Inloopdag Voetbalschool Dolfijn

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief