Nieuwe kousen met VVOG logo

25 Augustus 2016 / Kledingcommissie / Algemeen

Zoals in de Algemene Ledenvergadering is medegedeeld door voorzitter Fred Moll ontvangen alle spelende leden van VVOG met ingang van dit nieuwe voetbalseizoen gratis 1 paar nieuwe logo-kousen van VVOG ter gelegenheid van het aanstaande 90-jarige jubileum.

Deze kousen zijn vanaf vorige week door de kledingcommissie verstrekt aan alle teams. Hieruit is gebleken dat er een productiefout is opgetreden bij het inweven van het clublogo. Aan de buitenkant zijn losse zwarte stiksels te zien. Wij hebben dit besproken met onze leverancier Acerbis die hierop direct actie heeft ondernomen naar de producent. Ook Acerbis is van mening dat het gestikte logo niet beantwoord aan de minimale kwaliteitseisen die men hieraan zelf stelt.

Op dit moment zijn een groot aantal van de nog aanwezige kousen retour gestuurd naar de producent ter controle. Op basis daarvan zal er een besluit worden genomen voor omruiling.

De kledingcommissie ontvangt veel vragen hierover en ons verzoek is om zowel VVOG als onze leverancier hiervoor de tijd te geven die hiervoor nodig is.

De kousen kunnen gewoon gebruikt worden ! Het dragen ervan kent verder geen kwaliteitsafwijkingen, slechts een fout bij de afwerking. Zodra er meer nieuws is informeren wij alle teams hierover direct waarna er de mogelijkheid zal zijn voor omruiling.

Tot die tijd vragen wij u vriendelijk namens de kledingcommissie en leverancier om uw geduld.

 

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief