Zuiderzeecup Kidsmiddag op 12 augustus

4 Augustus 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Samenwerken aan de ambitie voor meer eigen jeugd in het 1e start bij een goede opleiding. Daarom organiseren de Zuiderzeecup en de VVOG jeugdcommissie 12 augustus een speciale Kidsmiddag.

Vrijdag 12 augustus van 14.30 – 17.00 uur de Zuiderzeecup Kidsmiddag

Samenwerking is de kracht voor meer doorstroom van eigen jeugd naar het 1e van VVOG. Daarin hebben de bestuurders van de jeugdcommissie en de Zuiderzeecup elkaar gevonden.

De Zuiderzeecup is niet alleen een platform waar voetbal, de Harderwijkse visserijhistorie, oude ambachten, voetballiefhebbers en netwerkpartners samen komen maar ook een geweldig initiatief om de ambities van een sterke jeugdafdeling te stimuleren. Een deel van de opbrengst wordt dan ook aan het jeugdvoetbal van VVOG besteed.

Dit jaar zal voor het eerst ook een middag voor de Harderwijks jeugd worden georganiseerd. We hebben alles in huis om daar een geweldig evenement van te maken.
Dat VVOG een van de beste jeugdopleidingen van de omgeving heeft is allang geen geheim meer. De VVOG Voetbal Academie met als belangrijke pijler Voetbalschool Dolfijn is klaar voor het nieuwe seizoen. Mede dankzij de Zuiderzeecup hebben we onze Voetbalacademie komend seizoen weer verder kunnen professionaliseren. De beide voorzitters twijfelen er niet aan dat we daar in de toekomst de vruchten van gaan plukken.

Vrijdag 12 augustus zijn alle kinderen (ook leden) van 4 t/m 8 jaar oud van harte welkom om kennis te maken met de voetbalsport en Voetbalschool Dolfijn. Neem je vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes gezellig mee !!!

De deelname is gratis en er is voor ieder kind ook iets lekkers.

 

 

De trainers van de Voetbalacademie staan dan klaar om de kinderen een leerzame maar bovenal een gezellige (voetbal) middag aan te bieden.

 

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief