Kampioenen ontmoeten Kampioenen

3 Augustus 2016 / Redactie / Algemeen

Op uitnodiging van de KNVB mochten alle teams die in het afgelopen seizoen kampioen geworden zijn, voor een zacht prijsje naar de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal. Deze wedstrijd tussen bekerkampioen Feyenoord en landskampioen PSV werd afgelopen zondag gehouden in de Arena. De GJ1 toog daarom met 15 man richting Amsterdam.

Dankzij teamsponsor Careander hadden we de beschikking over een busje zodat er slechts 1 begeleider met de eigen auto hoefde te rijden. Al onderweg zat de sfeer er goed in. Bij aankomst in de Arena bleken we direct naast het vak van de Feyenoord aanhang te zitten. Van hier uit hadden we prima zicht op het goal van Hansson maar ook op het vuurwerk dat door de Feyenoord supporters werd afgestoken. En wat kunnen die lui zingen en fluiten! Het deed af en toe pijn aan de oren!

Al viel het voetbal, met name in de eerste helft, wat tegen …. door de opstootjes op het veld en de gedrevenheid vanuit het Feyenoordvak hebben we toch erg genoten van de wedstrijd. PSV ging na een 1-0 overwinning met de schaal naar huis en wij genoten op de terugweg nog even na van deze leuke avond.


JG1 bij Johan Cruyff schaal

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief