VVOG Business Event 4/4 goed ontvangen

19 April 2016 / Sponsorcommissie / Sponsors

Op maandag 4 april 2016 heeft het jaarlijkse VVOG Business Event (avond speciaal voor onze sponsoren) plaatsgevonden in onze mooie VVOG-kantine. Dit jaar was het thema "Samenwerking".

Hoofdgast was Michael van Praag die zich geheel op zijn gemak voelde en vol enthousiasme reageerde op de stellingen van Maarten van Panhuis over samenwerking in zaken en voetbal.

Andere gasten waren: Ingeborg Lups van Veluweportaal, Karlijn Lebbink van Lets Flex en Marten Foppen, directeur van het Spoorwegmuseum. Zij spraken over samenwerking in de regio.

Als afsluiter van deze avond kwamen Michael van Praag, Bert Konterman en Ed Engelkes aan het woord over samenwerking in het voetbal.

De aanwezigen konden hun vragen sms'en naar een 06-nummer, waardoor een leuke interactie ontstond tussen sprekers en gasten. Op de vraag of Michael van Praag bereid zou zijn onze mooie club te sponsoren, antwoordde Michael, dat wanneer er veel VVOG-leden de huidige voorstelling "Dansen met de vijand" van Janke Dekkers Producties zouden bezoeken hij dit zeker zou doen. Wat de minimale aantallen zijn, is ons niet bekend. Deze productie draait erg kort en de laatste voorstelling is op 22 mei dit jaar.

Aan het eind van de avond was er nog voldoende tijd om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De avond werd goed bezocht door onze sponsoren en wij kijken terug op een geslaagde avond die mede tot is gekomen door: De Bloementaxi (Carpe Diem), Best Bakery, Music Support, Maarten van Panhuis en Dick Broekema als interviewer c.q. presentator en natuurlijk de hulp van onze vrijwilligers (Nel, Otto, Hans, Gerard, Henk en Martinus) die de bardienst voor hun rekening namen en niet te vergeten onze toppers van de sponsorcommissie.

 

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief