We maken geen onderscheid

3 Februari 2016 / Sponsorcommissie / Sponsors

Smeeport Menswear is kledingsponsor van de D3 maar slaagt er ongetwijfeld in elk VVOG man smaakvol te kleden. Kijkt u even mee ?

Ondanks het feit dat mensen ook kleding bestellen via het internet, blijven bij Smeepoort menswear (www.smeepoortmannemode) de klanten in toenemende mate toestromen. Daarbij moet worden aangetekend, dat de naam ‘Smeepoort’ uitsluitend de historie van het bedrijf aangeeft, dat 16 jaar geleden aan de gelijknamige straat is begonnen. Nu is de fraaie winkel gevestigd aan de Donkerstraat 19. Vele mannen van vrijwel iedere leeftijd weten de winkel te vinden. Ze voelen zich thuis en op hun gemak. De persoonlijke benadering word enorm gewaardeerd. Dat laatste staat hoog in het vaandel bij Rick en Diana Jansen, de eigenaren en adviseurs van deze mannenmodezaak. Ontwrichting in de detailhandel is hier niet te merken. “Mannen die bij ons komen, kopen liever geen kleding van internet’, aldus Diana Jansen. ‘Die willen gewoon geholpen worden en daarbij eerlijk geadviseerd worden’.

De meeste mannen hebben weinig zin in kleding passen. Aan hun lijf geen polonaise. Bij Smeepoort begrijpen ze dat. Het vakmanschap van het kledingduo manifesteert zich o.a. in het schatten van de juiste maat, zodat veel verkeerde maten passen bespaard blijft. Daarbij maken de twee adviseurs eigenlijk geen onderscheid in de doelgroep, deze is zo breed en diep mogelijk. ‘Vanaf +/- 25 jaar kunnen mannen zich hier modieus kleden, maar ook voor de wat oudere man hebben we meer dan genoeg keus’.  Ook om de merken hoeft een man een bezoek aan Smeepoort Mannenmode niet te laten: Gant, Twinlife, Tenson, Olymp, Gardeur, LeDûb en vele andere beroemde namen vullen de leeftijdscategorieën aan waarin deze kledingzaak zich manifesteert.

Maatvariatie
Smeepoort behoort niet tot een bepaalde keten en dat is aan het assortiment dan ook te zien. Afwisselend en smaakvol, een uitstekend gamma van goed op elkaar aansluitende kleuren en dessins, met aandacht samengesteld. Variërend van keurige kostuums, tot uitdagende combinaties waarmee de moderne man de sier kan maken. ‘Het samenstellen van de collectie doen we helemaal zelf, via onze leveranciers. Maar we lopen ook de nodige beurzen af om een mooie selectie te kunnen maken’, aldus Rick. Zo kunnen we ook precies op de wensen van onze klanten inkopen. Het resultaat is een fraaie collectie van kleine tot grote maten. Waarin ze gerust kunnen zeggen dat ze dus letterlijk iedere man kunnen kleden.

Bedrijfskleding
Ook voor de perfecte uitstraling van uw personeel van uw bedrijf kunnen ze helpen. Adviseren in bedrijfskleding is dan ook geen probleem. Zo wordt het puntje op de i gezet en wordt het visitekaatje van uw bedrijf compleet.

Ook diversen mannenkoren worden gekleed door het echtpaar Jansen.

Harderwijkers
Het tweetal ‘doet’ ongedacht nog meer kleding voor een doelgroep waaraan het niet verkoopt: het is kledingsponsor van het D3-elftal van VVOG. Dat  werd onlangs opnieuw in de kleren gezet, een daad die men samen met Administratiekantoor Verhoeven tot stand bracht. Geheel verrassend is de keuze voor dit elftal niet: zoonlief Thomas maakt deel uit van dit bal trappende gezelschap. ‘VVOG is een fijne club. In de loop der jaren hebben we daar best wel wat kennissen gemaakt. Oorspronkelijk komen wij niet uit Harderwijk. Via VVOG en de IJsclub ‘Volmoed’ en door in Harderwijk te gaan wonen zijn we langzamerhand échte Harderwijkers geworden’, besluit Rick, die er namens zijn vrouw aan toevoegt dat het bij Smeepoort Menswear gaat om eerlijkheid, oprechtheid en een persoonlijke benadering.


Donkerstraat 19
3841 CA HArderwijk

(Tekst en foto's Dick Broekema Broad)
 

 

 

 

Lees bericht

Loten verkopen voor onze nieuwe kleedkamer, tribune en een nieuwe ruimte voor de sponsoren

20-02-2020

We hebben nieuwbouwplannen en daar is geld voor nodig.

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Nieuwsoverzicht Archief