Terugblik op D-clinic

22 December 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Maandag 8 december vond er alweer een clinic plaats op het hoofdveld van onze mooie club. Ditmaal waren de D-pupillen aan de beurt.

Wat is het toch geweldig dat dit soort mooie avonden bij VVOG mogelijk zijn. Dankzij de gewelidige medewerking en inzet van spelers van ons eerste elftal die de verantwoordelijkheid nemen om onder leiding van Jan Jurrien Hop een clinic te geven aan onze jongste jeugd.  Maar natuurlijk ook dankzij de stimulans van leiders en trainers van de jeugd.

Vanaf half 7 werd het een drukte van belang in de kantine. En zo hoort het ook ! Zo'n 90 kinderen waren aanwezig.  Na het welkomstwoord van Marnix van de jeugdcommissie waren de kinderen eigenlijk niet meer te houden. Per eigen team gingen de D-Pupillen richting hoofdveld waar om 18.45 de clinic de clinic begon.

Een uur lang werd er vol overgave getraind in een circuit verdeeld over het hele speelveld. Om de 10 minuten werd er van oefening gewisseld om zoveel mogelijk variatie aan deze clinic te geven. Het plezier spatte er vanaf. Dit ondanks het (mot) regenachtige weer. Het lijkt wel op avonden wanneer er een clinic is de weergoden dan regenachtig weer regelen. Maar gelukkig laat een echte sportieve VVOG er zich daar niet van weerhouden. Zo ook niet deze avond.

Na een uur was de clinic voorbij en werd er afgesloten met de gebruikelijke groepsfoto. Ten slotte konden de kinderen na hun gedane arbeid in de kantine een drankje ophalen en een versnapering.  Wederom een geslaagde clinic bij onze mooie club.

Na de winterstop staan er nog 2 clinics gepland.  Een clinic voor onze G voetballers en een clinic voor de E-pupillen. Nadere info en data volgen.

Eerst maar genieten van de dingen die er nu aan zitten te komen. Genoeg voetbalactiviteiten rondom de feestdagen voor onze jeugd. Het Ome Jan Bouquet toernooi op 23 dec, de Harderwijker Wintercup op 29 dec, en het Oliebollentoernooi op 30 dec. Meer info over deze toernooien elders op de site.

Ik wens al onze jeugdteams goede toernooien, een goede kerstvakantie en fijne feestdagen.

 

Ron Jansen
Coordinator clinics.

D-clinic

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief