Schaatsen met Gert van Lunteren Assurantiën BV

15 December 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Dankzij Gert van Lunteren Assurantiën kon de jeugd van onze vereniging maandag gratis gebruik maken van onze unieke ijsbaan op de Markt.

 

Jong en oud beleefden een heerlijke avond. De jeugd op het ijs en vele ouders gezellig aan de warme chocolademelk of borrel. Op deze wijze werd zichtbaar dat we ook buiten ons sportpark aan de Strokel één grote familie zijn.

Jeugdvoorzitter Gert Jan Krop, eveneens actief bij de stichting Harderwijk op IJS, had samen met Monique Mennen en de vrijwilligers van de ijsbaan het ijs in top conditie gebracht.  Gert van Lunteren zelf was ook even van de partij. Kort omdat hij even later aanschoof bij een vergadering op de vereniging.

Het moge duidelijk zijn dat het jeugdbestuur dergelijke initiatieven voor onze leden toejuicht. Antonio Vivas benadrukt dat de jeugdcommissie mede door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren in staat is het nodige voor onze leden te organiseren. De eerste helft van het seizoen zit er op. Voor we 2016 in gaan staan er nog een aantal leuke evenementen op het programma. Naast het Ome Jan Bouquet toernooi en de eerste editie van de Harderwijker Wintercup voor de D teams van VVOG, Hierden en Zwart Wit, wacht ons het traditionele Oliebollen toernooi op woensdag 30 december 2015 bij VVOG. Hier verwachten wij vele leden en ouders. Voor het eerst zullen er in de huidige vorm ook jeugdteams deelnemen. Er worden oliebollen gebakken en er is een DJ.
Heb je het schaatsen moeten missen zet dan 30 december in je agenda !!!  
Wij gaan er voor de jaarwisseling met elkaar nog een paar gezellige en sportieve evenementen van maken.

Schaatsen

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief