Geschokt, aangeslagen maar ook VERENIGD

19 November 2015 / Redactie / Algemeen

Zaterdag willen we aan de Parijzenaren, de Fransen, aan iedereen laten zien dat we geschokt, aangeslagen maar ook verenigd zijn in onze gedachten van medeleven.

Het Nederlandse voetbal staat aankomend weekeinde stil bij de tragische gebeurtenissen in Parijs. In de Eredivisie, Jupiler League en Eredivisie Vrouwen is bij alle wedstrijden een minuut stilte.

Het bestuur van VVOG volgt de suggestie van de KNVB en roept alle thuis spelende teams op om op zaterdag 21 november en zondag 22 november aanstaande bij alle thuiswedstrijden van jeugd en senioren voor aanvang van de wedstrijd op het veld een minuut stilte in acht te nemen.

Dit om stil te staan bij al het terroristisch geweld in de wereld, waarbij de vrijheid van mensen in het geding is. De aanslagen in Parijs zijn zo’n uiting van terroristisch geweld. Wij hopen dat alle teams die zaterdag en zondag thuis spelen gehoor geven aan de oproep van het bestuur.

Laurens de Kleine,

Voorzitter.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief