Jort Everts is pupil van de week

10 September 2015 / Redactie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - Flevo Boys is Jort Everts van onze F1 pupil van de week.

Jort zit in groep 5 van het Dominicus Savio en speelt nu 3 jaar bij VVOG. Hij is begonnen in de F6, daarna bij de F1 en nu voor het 2e jaar in de F1. Jort is helemaal gek van voetbal. Elk vrij uurtje is hij met de bal in de weer, ook kijkt hij eindeloos naar Fox sport om alle herhalingen en doelpunten te bekijken en weet precies wie er wanneer gescoord heeft.

Jort is groot fan van Feyenoord. Hij gaat ook regelmatig naar De kuip toe om een wedstrijd te zien. Vorig jaar mocht hij zelfs hand in hand met een van zijn Feyenoord idolen het veld oplopen. Jort speelt in de F1 rechtsbuiten. Hij wil het liefst in de aanval spelen. Jort vind het bij VVOG heel gezellig en weet de weg naar de broodjes kroket aardig te vinden. Op zaterdag gaat hij als het 1e elftal thuis speelt altijd kijken met zijn vriendjes. Jort zijn favoriete speler is Toornstra en bij VVOG is dat Nyang. In zijn vrije tijd speelt hij het liefst buiten met zijn vriendjes. Zijn favoriete tv programma/zender is Fox Sports. En als je vraagt aan Jort wat hij later wil worden dan zegt hij natuurlijk profvoetballer. Jort voorspelt dat VVOG wint met 3-1. Doelpunten worden gescoord door Tim Brockhoff, Rik Boersma en Pernelly Biya.

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief