Voetbalschool Dolfijn een knaller

29 Augustus 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

De start van de nieuwe voetbalschool Dolfijn blijkt een succes. Ruim 60 jongens en meisjes tussen de 4 en 7 jaar oud hebben zaterdag 29 augustus 2015 hun entree gemaakt op het hoofdveld van VVOG.

Voor zover de dag voor de kinderen al niet stuk kon maakte de zon en veel enthousiaste ouders het feest compleet. Na een welkomstwoord van het jeugdbestuur werd de grote groep kinderen in twee groepen verdeeld; de Dolfijnen en de Orka’s.
De trainers Peter, Kasper, Damian en natuurlijk trainer Cor hadden de training tot in de puntjes voorbereid. Enkele vaders boden spontaan hulp en assisteerden bij de diverse leuke oefeningen. Bert Verbeek zorgde er voor dat alle ouders een informatiepakketje ontvingen en had zijn handen vol aan de vele inschrijvingen. Terwijl de kinderen druk aan het trainen waren kregen de ouders op de tribune van Antonio en Kasper de nodige informatie.

Woensdag trainen de Orka’s vanaf 13.30 en zal trainer Cor samen met zijn team onze nieuwe talenten de eerste voetbaltechnische vaardigheden gaan bijbrengen. Zaterdag spelen ze de Auto Flevo-League en gaan ze de onderlinge strijd met elkaar aan door wedstrijdjes te spelen. Voor de Dolfijnen zijn dan weer leuke opdrachten bedacht.

Hoewel we positief verrast zijn door de opkomst kunnen er gewoon nog steeds kinderen worden aangemeld. Ook volgende week zaterdag verwachten we weer nieuwe gezichten vertelt Marnix de Heer, bestuurlid voetbalzaken van het jeugdbestuur. Kinderen kunnen dan gewoon spontaan op de training komen en kennis maken met onze vereniging. Op de website en Facebook kunnen ouders informatie vinden.
 

Voetbalschool Dolfijn is van start gegaan

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief