D en G clinic goed bezocht

14 Mei 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Het was druk dinsdagavond op sportpark de Strokel tijdens de clinic voor D pupillen en G spelers met de spelers van VVOG 1.

Alle zeven D teams van VVOG en alle G-teams waren goed vertegenwoordigd. Om 18:30 werden de jongens en meisjes in de kantine toe gesproken door Gert-Jan Krop namens de Jeugdcommissie en door Wesley Bies namens de organisatie.

Na een korte uitleg gingen alle jongens en meisjes het veld op waar de spelers van VVOG 1 de kinderen op stonden te wachten en konden de ouders met een bakje koffie in de hand langs het veld de kinderen in actie zien.

De D pupillen mochten hun kunsten op het hoofdveld laten zien en de G-spelers werden op veld 5 opgewacht door enkele VVOG 1 spelers.

Na afloop kwam iedereen weer samen in de kantine. Iedereen werd bedankt voor de leuke avond en er was voor de deelnemers nog een versnapering met drinken.

Mannen, staf en begeleiding van het eerste bedankt, Ron Jansen die tekende voor de organisatie samen met de jeugdcommissie, dit was voor herhaling vatbaar. Het was een mooie avond daar bij VVOG. Kijk er de foto's nog maar eens op na. 

 

D en G clinic

Lees bericht

Topspits voor VVOG

07-05-2024

Danny van den Meiracker (35) speelt komend seizoen bij VVOG.

Lees bericht

Scharrenburg completeert staf voor seizoen 24/25

05-05-2024

Dennis Scharrenburg (45) zal Gert Kruys komend seizoen ondersteunen als assistent-trainer bij het vlaggenschip van VVOG. 

Lees bericht

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Nieuwsoverzicht Archief