Bereikbaarheid sportpark De Strokel 21 mei 2016

17 Mei 2016 / Toernooicommissie / Toernooien

Vanwege het drukke programma op 21 mei 2016 op sportpark De Strokel verzoeken wij alle spelers en supporters van de VVOG teams zoveel mogelijk met de fiets naar De Strokel te komen.

Vanaf 8.00 uur 's ochtends worden de eerste bezoekers van 37 D-pupillen teams al verwacht. De bezoekende teams kunnen de auto's parkeren aan de Strokelweg bij het sportpark. 

In de middag gaat het F-pupillen toernooi van start rond 14.00 uur. Ook hier worden er 40 teams verwacht, waardoor er te weinig parkeergelegenheid is aan de Strokelweg. Vandaar dat de bezoekende teams van het F-pupillen toernooi worden geleid naar de parkeerplaats aan de Plaggenweg. Dit is aan de achterzijde van het sportpark en via de N302 te bereiken. Deze teams zullen dan ook niet de hoofdingang gebruiken, maar via veld 2 het sportpark opkomen.

Rond 13.00u verwachten we dan de eerste supporters voor het Bekerfinale duel van VVOG 2 en even later als klap op de vuurpijl het beslissingsduel van VVOG 1. Deze bezoekers zullen weer aan de Strokelweg gaan parkeren.

Om deze reden willen wij ook namens het bestuur van VVOG een ieder verzoeken, voor zover de mogelijkheid er is, met de fiets naar het sportpark te komen.

Toernooicommissie VVOG
Ron Jansen, Dick Kooistra en Jeroen Jansen

Lees bericht

Zaterdag 2 maart veel drukte op het sportpark!

26-02-2024

Op zaterdag 2 maart 2024 staat er een vol programma gepland op Sportpark De Strokel.

Lees bericht

Team communicatie kan wat extra handjes gebruiken!

25-02-2024

Vanwege het stoppen van een paar teamleden kan team communicatie ondersteuning gebruiken.

Lees bericht

Matthias in ‘t Anker vertrekt bij VVOG

19-02-2024

De 20-jarige Harderwijker heeft de technische commissie laten weten dat hij zal vertrekken bij VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief