Clinics seizoen 2014/2015 een succes

22 April 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Maandag 20 april 2015 vond de laatste PEC Zwolle clinic van dit seizoen plaats. De E3, E4 en de F2 waren de gelukkigen die op deze afsluitende training werden getraind door niemand minder dan de aanvoerder van PEC Zwolle, Bram van Polen.

Voor de winter werden de  E1, E2 en F1  3 maal getraind en na de winter de E3, E4 en F2. De trainingen werden verzorgd door PEC trainer, Jacco van Olst.

Het was bijzonder om Bram weer bij ons op de club te zien. De oud speler van VVOG is het bewijs dat talent een kans krijgt. Zondag 3 mei staat Bram weer met zijn team in de Kuip voor de bekerfinale. Vorig seizoen werd Ajax verslagen en nu staat als het aan Bram ligt FC Groningen het zelfde te wachten. In dat geval zal Bram weer als eerste de beker in ontvangst nemen. Eerder was het Harderwijker Marco Roelofsen die succesvol voor PEC Zwolle uitkwam.

Wij kijken met veel plezier terug op de clinics van dit seizoen. Naast de PEC Zwolle clinics hebben wij ook onze eigen clinics gehad. De jeugdcommissie wil alle betrokkenen, in het bijzonder onze trainers Wesley Bies en Cor Klaassen, hartelijk bedanken.

Bram en Jacco werden door jeugdvoorzitter Gert Jan Krop bedankt voor hun inzet.

PEC-clinic met Bram van Polen

Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Lees bericht

De prijswinnaars van de Grote Clubactie zijn bekend.

20-01-2020

De uitslag van de Grote Clubactie VVOG prijzen is bekend. Kijk gauw of jij prijs hebt! 

Nieuwsoverzicht Archief