Nog vijf nachtjes slapen...

25 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Hoe spelen we in op veranderende consumentbeleving, zorgen we voor innovatieve ondernemers en het aantrekkelijker maken van het voetbalspel

Zes ondernemers gaan de uitdaging aan die veranderingen, die innovatie mede vorm te gaan geven.

Het Innovatieforum op maandagavond 30 maart gaat een unieke beleving worden.  Topondernemer Bart Verhaeghe, voorzitter van club Brugge en innovatief pionier in winkelbeleving, Adriaan Visser voorzitter van PEC Zwolle over innovatie in het voetbal. En minstens net zo vernieuwend, Piet Mosterd en Henk Schaap over het belang van innovatie in ondernemerschap. Exclusief voor onze Business sponsoren en hun relaties. Overweegt u deelname, neem dan snel contact op met Cees ten Hove
(c.ten.hove@kpnplanet.nl) er zijn nog beperkt enkele plaatsen voor maandag beschikbaar.

Al het goede komt in drieën, zo ook deze avond. Het programma ziet er als volgt uit:

Deel 1: Innovatie van de consument, voorzitter van Club Brugge en topondernemer Bart Verhaeghe heeft een ultieme droom met een ultramodern shoppingscentrum en wil zo inspelen op de veranderende consumentbeleving.

Deel 2: Innovatie in het bedrijf. De pioniers Piet Mosterd van AWL Techniek, Henk Schaap van CRH Structural en Carin Wormsbecher van Wedding hebben hun sporen op het gebied van innovatie meer dan verdiend. Geniet van hun visie en verhalen.

Deel 3: Hoe kan het ook anders Innovatie in het voetbal met Bart Verhaeghe, Laurens Sloot en onze hoofdtrainer Ed Engelkes.
Gaan we in het voetbal nou eindelijk eens echte veranderingen doorvoeren die het spel aantrekkelijker gaan maken ?. U hoort het van deze kenners.

 

 

 

Lees bericht

Haringparty 2019 doneert prachtig bedrag aan VVOG

17-06-2019

Donderdagavond 13 juni jl. was het weer zover: de 13e editie van de Haringparty.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Nieuwsoverzicht Archief