Nog vijf nachtjes slapen...

25 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Hoe spelen we in op veranderende consumentbeleving, zorgen we voor innovatieve ondernemers en het aantrekkelijker maken van het voetbalspel

Zes ondernemers gaan de uitdaging aan die veranderingen, die innovatie mede vorm te gaan geven.

Het Innovatieforum op maandagavond 30 maart gaat een unieke beleving worden.  Topondernemer Bart Verhaeghe, voorzitter van club Brugge en innovatief pionier in winkelbeleving, Adriaan Visser voorzitter van PEC Zwolle over innovatie in het voetbal. En minstens net zo vernieuwend, Piet Mosterd en Henk Schaap over het belang van innovatie in ondernemerschap. Exclusief voor onze Business sponsoren en hun relaties. Overweegt u deelname, neem dan snel contact op met Cees ten Hove
(c.ten.hove@kpnplanet.nl) er zijn nog beperkt enkele plaatsen voor maandag beschikbaar.

Al het goede komt in drieën, zo ook deze avond. Het programma ziet er als volgt uit:

Deel 1: Innovatie van de consument, voorzitter van Club Brugge en topondernemer Bart Verhaeghe heeft een ultieme droom met een ultramodern shoppingscentrum en wil zo inspelen op de veranderende consumentbeleving.

Deel 2: Innovatie in het bedrijf. De pioniers Piet Mosterd van AWL Techniek, Henk Schaap van CRH Structural en Carin Wormsbecher van Wedding hebben hun sporen op het gebied van innovatie meer dan verdiend. Geniet van hun visie en verhalen.

Deel 3: Hoe kan het ook anders Innovatie in het voetbal met Bart Verhaeghe, Laurens Sloot en onze hoofdtrainer Ed Engelkes.
Gaan we in het voetbal nou eindelijk eens echte veranderingen doorvoeren die het spel aantrekkelijker gaan maken ?. U hoort het van deze kenners.

 

 

 

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief