FLYNTH adviseurs & accountants is wedstrijdsponsor

25 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

FLYNTH adviseurs & accountants is zaterdag wedstrijdsponsor bij VVOG-Flevo Boys. Een logische combinatie

FLYNTH is hoofdsponsor van Flevo Boys en ook bij VVOG gewaardeerd Businessclublid. De combinatie met deze wedstrijd was daarmee gauw gelegd en wij zijn trots dat FLYNTH wedstrijdsponsor van VVOG-Flevo Boys zal zijn.

De adviseurs en accountants van Flynth helpen ondernemers graag met het realiseren van hun ambities en doelen. Dat doen we heel bewust met actuele cijfers waarmee ondernemers vooruit kunnen kijken, met plaats- en tijdsonafhankelijke dienstverlening én met heldere prijzen. Onze betrokkenheid maakt van Flynth veel méér dan een advies- en accountantsorganisatie. Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. We weten wat er speelt in de regio Harderwijk.

Vertrouwen is essentieel voor succes. Net als sporters is het ook voor ondernemers essentieel om kansen te zien én te pakken. Flynth helpt daarbij. Met een heldere blik op zaken en een no-nonsense aanpak. Wij praten en denken intensief met ondernemers mee over hun doelen en het nemen van beslissingen op basis van actuele cijfers. Zodat zij de kansen kunnen pakken, als ze zich voordoen.

We weten dat ondernemen topsport is. De beste bedrijfsresultaten worden gehaald als er een goede balans is tussen werk en privé. Voor veel ondernemers vormt een actief sportleven of het bezoeken van een wedstrijd een bron van ontspanning. Een uitlaatklep, die zorgt voor nieuwe inspiratie. Flynth begrijpt dat en is daarom Businesslid- en wedstrijdsponsor van VVOG. !

Arjan van Asselt
Flynth adviseurs en accountants, Harderwijk

 

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief