Met z'n allen naar PEC Zwolle-AJAX

25 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Algemeen

Vrijdagavond spelen de AJAX dames van onze trainer Ed Engelkes tegen de dames van onze samenwerkingspartner PEC Zwolle.

Vrouwenvoetbal blijft groeien en wordt steeds populairder én er staan belangrijke toernooien voor de deur waar de vrouwen zich kunnen profileren. Over 72 dagen is er al het WK voetbal in Canada en Nederland heeft zich voor het eerst voor dit toernooi weten te kwalificeren. En in 2017 organiseert Nederland het EK voor landenteams en is als gastland automatisch geplaatst. Voor dit EK is VVOG aangewezen als één van de trainingsfaciliteiten.

VVOG wil het vrouwenvoetbal stimuleren. We zijn actief op zoek naar sponsoren om de faciliteiten voor de vrouwen (en uiteraard meisjes) op een hoger plan te krijgen want ook hier moeten we een stap naar verdere professionalisering maken.

In onze hoofdtrainer Ed Engelkes hebben we natuurlijk een hele mooie affiche voor de bevordering van het vrouwenvoetbal. Aanstaande vrijdagavond 27 maart spelen zijn dames van AJAX tegen de dames van PEC Zwolle onze gewaardeerde samenwerkingspartner. En dat leek ons een mooie aanleiding om de promotie van het vrouwenvoetbal nog eens onder de aandacht te brengen.  Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. Boven de 18 betaal je 5 euro en gaat de opbrengst naar een goed doel.

Indien er (meiden / dames) teams gebruik willen maken van deze uitnodiging, dan graag contact opnemen met Henk Hakvoort (06-23369475). Henk zal zorgen voor de coördinatie met PEC Zwolle.

 

 

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief