Richard Gooijer kiest voor VVOG!

17 Maart 2015 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Het hing al een tijdje in de lucht, maar de kogel is definitief door de kerk: komend seizoen speelt Richard Gooijer (29) voor VVOG.

Richard is geen onbekende in het zaterdagvoetbal, want sinds het seizoen 2011/12 komt hij uit voor SDC Putten en daarvoor voor clubs als Zuidvogels en VVZ’49. In februari had Richard als bij SDCP aangegeven dat het huidige seizoen zijn laatste zou zijn. De aanvoerder van SDCP is een complete en kopsterke verdediger die regelmatig een doelpuntje meepikt. Met Putten beleefde hij mooie tijden, o.a. de promotie naar de Hoofdklasse in 12/13. SDCP staat op dit moment op een keurige 5e plaats in de Hk A. Wij hopen dat Richard het seizoen bij de blauw-witten in stijl afsluit en deze plaats minimaal weet vast te houden. De technische commissie is verheugd dat Richard voor VVOG heeft gekozen en wenst hem veel plezier en succes op “de Strokel”.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief