Het VVOG Innovatieforum komt er aan

4 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Met Bart Verhaeghe (Club Brugge) en Adriaan Visser (PEC Zwolle) organiseren we exclusief voor ons VVOG Business sponsoren Het VVOG Innovatieforum

Na de succesvolle Grote Sponsoravond in de Hof van Hulshorst waarin 150 VVOG Businessrelaties genoten van onder meer Jan van Halst, organiseert de VVOG Businesscommissie nu exclusief voor haar Business sponsoren en hun relaties, het VVOG INNOVATIEFORUM.

Op Maandagavond 30 maart aanstaande staat deze unieke avond waarin alles over innovatie aan de orde komt, garant voor inspiratie,beleving en passie voor vernieuwing.

Onder leiding van Professor dr. Laurens Sloot en Dick W.A. Maes Broekema staat INNOVATIE centraal.

Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge en Uplace praat over INNOVATIE van de Consument.

Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle en Laurens Sloot praten samen met Piet Mosterd innovatief ondernemer van AWL-Techniek, Henk Schaap van hoofdsponsor CRH-Structural en Carin Wormsbecher van Drukkerij Wedding over het belang van het innovatieproces in het bedrijf.

En tot slot -het kan ook niet anders- gaan de voetbaladepten Adriaan Visser, Bart Verhaeghe, Laurens Sloot en onze hoofdtrainer Ed  Engelkes de discussie aan over de noodzakelijke innovaties in ons voetbal van de toekomst.

Een uiterst aantrekkelijk programma op onze prachtige sportaccommodatie. We gaan er voor zorgen dat deze avond nog lang blijft doorzingen in de gedachten van onze VVOG Business relaties.

Wilt u ook eens kennismaken met onze VVOG Businessclub, dan nemen wij graag contact met u op. Laat het ons even weten via onze voorzitter Henk Hakvoort. Een mailtje is genoeg (haktie@gmail.com )

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief