Ome Jan Bouquet toernooi vrijdag 28 december 2018

9 December 2018 / Toernooicommissie / Toernooien

JO11-PUPILLEN, JO10 PUPILLEN, JO9-PUPILLEN, JO8-PUPILLEN LET OP!!!

Op vrijdag 28 december 2018 is het weer zover: het traditionele Ome Jan Bouquet zaalvoetbal toernooi wordt weer gehouden.

De JO8-pupillen, JO9-pupillen, JO10 pupillen en de JO11-pupillen spelen dit jaar wederom in Sporthal De Sypel!! Dit zal uiteraard in een gezellige Kerst en Oud en Nieuw sfeer zijn, dus alle ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Als je mee wilt doen geef je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 19 december a.s. op bij je leider of trainer. Zoals altijd wordt er een kleine bijdrage van €3,50 per kind gevraagd voor de zaalhuur en hebben wij zaal 2 van 9.00-16.00 uur tot onze beschikking. Nadat de definitieve aantallen deelnemers bekend zijn, zullen we ook de speeltijden bekend maken. Over de inzameling van de bijdrage en de inschrijving zullen de leiders en trainers nog persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Dus houd de komende weken de site in de gaten en schrijf je op tijd in via jouw leider of trainer.

Tot dan,

Toernooicommissie VVOG
Ron Jansen, Dick Kooistra, Niels Raaijmakers 

 

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief