Gert van Lunteren Assurantiën BV

Contactgegevens

Wie we zijn! Als klant- en servicegerichte financiële dienstverlener biedt Gert van Lunteren Assurantiën BV haar klanten zekerheid, nu en in de toekomst,door het verzekeren van risico's en inkomen en door vermogensvorming.

Gert van Lunteren Assurantiën BV doet dit met sterke merken zoals Fortis ASR, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, AXA, Allianz, Unigarant, Monuta, DELA, DAS rechtsbijstand, de Amersfoortse, Legal&General, CZ-Zorg, ONVZ-Zorg en Avero-Achmea. We bieden samen met onze bovengenoemde partners een breed assortiment producten en diensten. Van eenvoudige spaarproducten tot complexe pensioen- en verzekeringsproducten en financiële planning.

Goed en integer ondernemerschap staat voor Gert van Lunteren Assurantiën BV aan de basis van commercieel succes. Financiële degelijkheid is daarbij een eerste vereiste. Maar als sociaal en maatschappelijk betrokken financiële dienstverlener wil Gert van Lunteren Assurantiën BV ook een duidelijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en welvaart van de samenleving. In de praktijk betekent dat een voortdurend zoeken naar een goede balans tussen ondernemersgeest en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze zaken maakt Gert van Lunteren Assurantiën BV tot een succesvolle, maar vooral toegankelijke onderneming, die haar verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat.

Gert van Lunteren Assurantiën BV is een toegankelijke financiële dienstverlener die vanuit integer ondernemerschap bouwt aan een zekere toekomst voor haar klanten.

Locatie