Van goed naar beter!

14 November 2014 / ZAVO / ZAVO

Afgelopen dinsdag tijdens de ALV van de supportersvereniging ZAVO reikte de voorzitter van de ZAVO, Jos Poot, twee mooie cadeaus uit die een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van VVOG.

 

 

VVOG had al langer de wens om een draadloze microfoon aan te schaffen die te gebruiken is bij huldigingen op en om het veld. Een bijzaak zullen vele wellicht denken, maar bij calamiteiten moet er vlot gereageerd kunnen worden. Vandaar dat de ZAVO dit signaal oppikte en na een financieel gezond jaar heeft besloten een kwalitatief hoogwaardige microfoonset aan te schaffen en deze uit te reiken aan het bestuur van VVOG. Willem Lubbersen ontving het cadeau met open armen en melde direct het volgende doel. Een geluidsinstallatie die passend is bij de kwaliteit die VVOG nastreeft.

In het kader van professionaliteit en veiligheid lag er ook bij de EHBO en beveiliging een wens. Een set van portofoon waardoor  de beveiliging en EHBO direct met elkaar kunnen communiceren. Ook deze wens bleef de ZAVO niet onopgemerkt. Een set van 6 portofoons, oorsetjes, laders, etc. is aangeschaft en uitgereikt aan Marjan van Noordennen van de EHBO. Ook zij ontving een zeer uitgebreide set van portofoons.

De ZAVO hoopt op deze wijze de professionalisering en facilitering hiervan een impuls te geven.

ZAVO: voor binding en support!

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Lees bericht

Webshop kleding actie

19-09-2019

Speciale aanbieding voor leden!

Lees bericht

VVOG voor KNVB beker tegen Ajax (Am).

19-09-2019

Dinsdag 24 september speelt VVOG een thuiswedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de (grote) KNVB beker tegen de amateurs van Ajax.

Nieuwsoverzicht Archief