Ook exposure voor uw bedrijf bij de toernooien van VVOG?

13 Mei 2017 / Toernooicommissie / Toernooien

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om als sponsor de naamsbekendheid te vergroten van uw bedrijf en vermeld te worden op onze website, in het programma boekje en gedurende alle toernooi dagen uw logo op het grote score scherm.

Inmiddels hebben wij alweer een aantal nieuwe sponsoren mogen toevoegen als Goud sponsor van de Strokel toernooien, namelijk Van den Burgh Coaching & Counseling, Ceifer Accountants Sky Profile, Schildersbedrijf Kluinhaar, WB Autoschade, Scholten Wandsystemen, Acerbis, SD Sportswear en S4Financials.

Wilt u meer weten over deze sponsor mogelijkheden? Klik dan op deze link of stuur een email naar toernooi@vvog.nl.

Van der Burgh Coaching & Counseling biedt professionele hulp bij verschillende uitdagingen en problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren omgaan met werkstress, moeilijkheden in relaties, het bepalen van je levenspad en het versnellen van je professionele ontwikkeling. Of wellicht is er een ander gebied in je leven waarin je verandering wilt, maar nog niet weet hoe je dat gaat bereiken: maak een afspraak en ontdek je mogelijkheden! Begeleiding en workshops vinden plaats in Harderwijk of Amersfoort en zijn toegankelijk voor bedrijven en particulieren. De hulpverlening wordt altijd op maat gemaakt. Immers: de veranderkracht van mensen is universeel, maar hun pad is uniek!

www.vd-burgh.com

 

Waarom zou u tijd besteden aan belastingvraagstukken en administratieve puzzels? Ceifer neemt u dat werk graag uit handen. Zodat u tijd overhoudt om de dingen te doen waar u goed in bent.

Wij leveren een breed scala van sneeuwploeg bladen van PUR (polyurethaan) en rubber. Alle materialen worden gekenmerkt door een hoge slijtvastheid. Onze grote opslag verzekert snelle levertijden. Toepassingen zijn: Landingsbanen op luchthavens, Openbare wegen zoals binnen en buiten bebouwde wegen, Voor privé gebruik op trucks, quads en shovels.


Schildersbedrijf Kluinhaar schildert al meer dan 15 jaar met veel liefde en passie voor het schildersvak. Gespecialiseerd in houtrotrenovatie, van monumentenpanden tot nieuwbouw, voor particulieren en bedrijven,  verzorgen zij het gehele onderhoudspakket m.b.t. het schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde.

Autoschadeherstel bij autoschade.

WB Autoschade is een professioneel autoschadeherstelbedrijf in Harderwijk dat al vele jaren met succes actief is met schade herstel in de regio Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde e.d. Met kwaliteit, service en persoonlijk contact hoog in ons vaandel hebben we al menig schadeauto “onzichtbaar” hersteld. We zijn inmiddels al ruim 15 jaar gevestigd in Harderwijk en hebben in die tijd een zeer goede reputatie opgebouwd.

 


Scholten Wandsystemen verkoopt en monteert diverse hoogwaardige wandsystemen. De wanden kunnen geleverd worden in variaties van glas en staal en bieden een scala aan mogelijkheden. Met name toepassing in kantoren,  maar ook scholen, openbare ruimtes en winkel- en horecabedrijven behoren tot de werkgebieden. 


 
S4FINANCIALS ontwikkelt software oplossingen in de Cloud. Het product S4DUNNING is bijvoorbeeld de credit management en debiteuren software die bij organisaties zoals Adecco, Thomas Cook en Tele2 wordt gebruikt om op een efficiënte en effectieve wijze openstaande facturen te beheren.

 

     

SD Sportswear is de Benelux importeur van Acerbis Sports Teamwear RHINO Rugby en 1911 Cinquestelle dat in 2011 is opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende  leveranciers in teamkleding en materialen binnen de Benelux. De 3 hoofdmerken vinden via de geselecteerde sportspeciaalzaken hun weg naar verschillende amateur- en profclubs.

Vanaf de start bedienen wij met het hoofdmerk Acerbis de voetbalmarkt en is het programma hierin uitgebreid, vooruitstrevend en uitstekend geprijsd. In de loop der jaren is Acerbis ook terug te vinden bij andere teamsporten als hockey, volleybal, handbal, korfbal etc. De sleutel van ons succes is niet enkel het design en de kwaliteit van onze producten. De afgelopen jaren is met name geinvesteerd in ruime voorraden en logistiek proces. In 2017 openen wij ons 2e centrale magazijn in Bergamo waar 20 artikelgroepen via een Never-Out-Of-Stock systeem binnen 24 uur bij onze klanten geleverd kan worden.

Sinds de oprichting staat SD Sportswear bekend als een betrouwbare partner en specialist in teamkleding die intensief samwerkt met geselecteerde sport speciaalzaken. Onze showroom in Harderwijk s ingericht om sportclubs, sportzaken en overige gasten een prima indruk te geven van onze merken. Graag komen wij met u in contact. U kunt ons bereiken op 0341-749014 of u kunt een e-mail sturen naar info@sdsportswear.nl.

Lees bericht

Zaterdag 2 maart veel drukte op het sportpark!

26-02-2024

Op zaterdag 2 maart 2024 staat er een vol programma gepland op Sportpark De Strokel.

Lees bericht

Team communicatie kan wat extra handjes gebruiken!

25-02-2024

Vanwege het stoppen van een paar teamleden kan team communicatie ondersteuning gebruiken.

Lees bericht

Matthias in ‘t Anker vertrekt bij VVOG

19-02-2024

De 20-jarige Harderwijker heeft de technische commissie laten weten dat hij zal vertrekken bij VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief