Ruigrok Nederland nieuwe VVOG Bronssponsor

7 November 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Ruigrok Nederland is een vooruitstrevend bedrijf in toegangsbeheer én nieuwe VVOG Businessrelatie. Van Harte welkom bij de VVOG familie.

Ruigrok Nederland (zie http://www.ruigrok-nederland.nl) wil met deze businessrelatie haar naamsbekendheid vergroten en actief mee werken om de zakelijke en sportieve ambities van VVOG en Ruigrok Nederland te helpen waar maken. Uiteraard is de VVOG Businessclub daar zeer verheugd over en hoopt zij dat vele andere ondernemers het voorbeeld van Ruigrok Nederland zullen volgen.

Ruigrok staat voor een heldere, frisse kijk op terreinbeveiliging. U kunt vertrouwen op de kennis en expertise van Nederlands oudste hekwerk bedrijf.  Toonaangevend, adequaat en makkelijk benaderbaar zijn eigenschappen welke ons onderscheiden.

Ruigrok Nederland beschikt over een landelijk dekkende 24 uurs servicedienst en levert allround service aan alle merken hekwerk, poorten, deuren en toegangsbeveiligingssystemen.

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief