Ruigrok Nederland nieuwe VVOG Bronssponsor

7 November 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Ruigrok Nederland is een vooruitstrevend bedrijf in toegangsbeheer én nieuwe VVOG Businessrelatie. Van Harte welkom bij de VVOG familie.

Ruigrok Nederland (zie http://www.ruigrok-nederland.nl) wil met deze businessrelatie haar naamsbekendheid vergroten en actief mee werken om de zakelijke en sportieve ambities van VVOG en Ruigrok Nederland te helpen waar maken. Uiteraard is de VVOG Businessclub daar zeer verheugd over en hoopt zij dat vele andere ondernemers het voorbeeld van Ruigrok Nederland zullen volgen.

Ruigrok staat voor een heldere, frisse kijk op terreinbeveiliging. U kunt vertrouwen op de kennis en expertise van Nederlands oudste hekwerk bedrijf.  Toonaangevend, adequaat en makkelijk benaderbaar zijn eigenschappen welke ons onderscheiden.

Ruigrok Nederland beschikt over een landelijk dekkende 24 uurs servicedienst en levert allround service aan alle merken hekwerk, poorten, deuren en toegangsbeveiligingssystemen.

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief